Fotbal intern

Harlem Gnohere nu mai vrea să joace niciun minut la FCSB. Cere toți banii din contract! Exclusiv

25.04.2020 | 16:39
Harlem Gnohere nu mai vrea sa joace niciun minut la FCSB Cere toti banii din contract Exclusiv
ADVERTISEMENT

Aventura lui Harlem Gnohere la FCSB este ca și terminată. Atacantul care termină contractul cu gruparea roș-albaștră pe 30 iunie 2020 este în șomaj tehnic, după decizia lui Gigi Becali.

Aflat acasă în Franța, Harlem Gnohere le-a transmis apropiaților că nu mai vrea să joace la FCSB, chiar dacă Liga 1 se va relua cu câteva zile înainte ca lui să-i expire angajamentul.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere nu mai vrea să joace deloc la FCSB după ce Gigi Becali l-a băgat în șomaj tehnic

La puține zile după anunțarea stării de urgență în România, la mijlocul lunii martie, Gigi Becali a decis să înjumătățească salariile jucătorilor pentru o perioadă de 6 luni.

A existat și o categorie aparte de fotbaliști, 6 la număr, cărora patronul de la FCSB nu le-a propus micșorarea contractelor, ci i-a băgat direct în șomaj tehnic. Aceștia sunt Cristi Bălgrădean, care a semnat deja cu CFR Cluj, Bogdan Planic, Marko Momcilovici, Adi Popa, Alexandru Stan și Harlem Gnohere.

ADVERTISEMENT

Aproape toți dintre aceștia vor să se adresese comisiilor federale după ce acestea devin funcționale și se va reveni la normal. Își vor banii înapoi pe perioada în care patronul a decis șomajul tehnic.

O situație specială pare să aibă Harlem Gnohere. FANATIK a aflat că acesta și-a anunțat apropiații că nu mai vrea să joace vreun minut pentru FCSB în luna iunie, când, teoretic, ar mai fi ceva meciuri de disputat până la terminarea contractului său.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere vrea să fie plătit cu 15.000 de euro pe lună până la reluarea competiției

Din informațiile noastre, francezul este acasă și nu intenționează să revină la București în cazul în care FCSB s-ar reuni zilele următoare pentru reluarea antrenamentelor în baza de la Berceni. Așteaptă să-i fie introdus memoriul la TAS.

De fapt, Gigi Becali i-a chemat deja pe jucători la bază de două ori pentru a fi testați pentru coronavirus, iar luni, 27 aprilie, este a treia testare a lotului lui Bogdan Vintilă. Cei trimiși în șomaj tehnic nu au fost convocați de către cei din conducere.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere nu vrea să piardă niciun ban din contractul cu FCSB și va cere comisiilor să fie plătit cu 15.000 de euro pe lună în toată această perioadă în care Liga 1 a fost suspendată din cauza pandemiei.

Un alt jucător băgat în șomaj tehnic, sârbul Bogdan Planic, e în aceeași situație cu „Bizonul”: nu va mai juca la FCSB!

Victoria celor de la FCSB cu Craiova, 4-1 pe 8 martie 2020, ar putea fi ultima apariție în tricoul roș-albastru și pentru sârbul Bogdan Planic. Și el este în situația lui Gnohere, băgat în șomaj tehnic, dar decizia lui Becali în cazul fundașului a venit pentru că acesta nu a acceptat înjumătățirea salariului.

Bogdan Planic are și el contract până în 30 iunie 2020 cu FCSB, dar clubul are opțiunea de a-l prelungi cu încă un sezon. FANATIK a scris că sârbul vrea să-l dea în judecată pe Becali și să plece liber de contract în această vară, având o ofertă serioasă din Turcia, de la Fenerbahce.

  • 1,3 milioane de euro este cota actuală a lui Harlem Gnohere, jumătate din cât valora acum un an, în vara lui 2019
  • 250.000 de euro a plătit Gigi Becali în ianuarie 2017 pentru a-l transfera pe Gnohere de la Dinamo la FCSB
ADVERTISEMENT