Fotbal intern

Harlem Gnohere pleacă de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul

28.06.2018 | 19:38
Harlem Gnohere pleaca de la FCSB Gigi Becali a facut anuntul

Harlem Gnohere pleacă de la FCSB! Gigi Becali a anunţat că îl va vinde pe atacantul francez în această vară, deşi este în continuare în recuperare după ce a suferit o intervenţie chirurgicală.

“Bizonul” va părăsi România, după trei ani de zile în care a jucat la cele două mari rivale din fotbalul românesc, Dinamo şi FCSB! Gigi Becali l-a transferat din “haită”, iar acum a anunţat că îl va vinde pe francez.

 Harlem Gnohere pleacă de la FCSB

“Acum îl vând şi pe Gnohere”, a spus Becali la un post de televiziune, care îşi va betona apoi atacul cu Raul Rusescu şi Billel Omrani, atacant aflat în litigiu cu CFR Cluj.

Harlem Gnohere pleacă de la FCSB
Harlem Gnohere pleacă de la FCSB

Gigi Becali anunţase încă dinainte să se termine campionatul că este dispus să renunţe la “Bizon”: “Oricine e de vânzare, şi Bălgrădean. Eu vreau să iau bani. Dar dacă cineva costă 15 lei, eu vreau 17. Vând, dar în condiţiile mele. Pe Gnohere, dacă îmi dă trei milioane de euro, îl dau”, spunea patronul FCSB.

“Bizonul” a jucat în cariera sa la echipe precum ES Troyes AC B, FC La Tour, FC La Tour, FC Bulle, FC UGS Genève, RE Virton, RSC Charleroi, KVC Westerlo, Mouscron, RAEC Mons, Dinamo şi FCSB.

Harlem Gnohere a fost golgheterul sezonului trecut din Liga 1 Betano, cu 15 reuşite, la egalitate cu George Ţucudean, atacantul celor de la CFR Cluj.

2.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Harlem Gnohere

Citeşte şi:

Budescu pleacă de la FCSB: “Am acceptat oferta!” Ce sumă încasează

Condiţia ca Raul Rusescu să semneze cu FCSB! “Îl luăm”

FCSB îl transferă pe Billel Omrani! Becali: “Nu se mai prezintă la CFR”