Gnohere pleacă de la FCSB la o echipă de Liga Campionilor?

EXCLUSIV
Andrei Trifan   
in Liga 1 Betano
18/04/2018, 01:04
Gnohere pleacă de la FCSB la o echipă de Liga Campionilor?
FCSB-Astra se joacă de la ora 20:45, în ultima etapă din Liga 1

Nicolae Dică l-a titularizat pe “Bizonul” Gnohere în partida de la Astra, profitând şi de faptul că Denis Alibec, favoritul patronului Gigi Becali, s-a accidentat şi a fost indisponibil pentru jocul de la Giurgiu. Ca de obicei, Gnohere şi-a făcut simţită prezenţa pe gazon şi a marcat golul de 1-0 pentru liderul Ligii 1 Betano.

Bulgarii de la Ludogoreţ îl urmăresc

Vârful francez i-a cerut lui Budescu să îl lase să execute el lovitura de la 11 metri obţinută de Romario Benzar. Motivul invocat a fost acela că Gnohere se află în lupta pentru titlul de golgheter al Ligii 1. Fotbalistul adus de Becali de la rivala Dinamo a înscris şi a ajuns la cota 14 în ierarhia marcatorilor. Acesta nu a fost însă singurul motiv pentru care Gnohere şi-a dorit foarte mult să impresioneze. Conform informaţiilor FANATIK.RO, la partida de la Giurgiu s-au aflat în tribune trimişi de la mai multe echipe interesate de serviciile atacantului. Printre acestea se numără şi Ludogoreţ, formaţie din Bulgaria care cochetează an de an cu grupele Ligii Campionilor. Evoluţiile constant bune le-au atras atenţia vecinilor noştri, care şi-au trimis scouterii la câteva meciuri, printre care şi cele din Europa League cu Lazio.

Varianta Turcia a rămas valabilă

Gigi Becali pare dispus să îl cedeze pe Gnohere, dar cere un preţ relativ mare pentru vârful cumpărat pe o sumă modică de la Dinamo. Astfel, patronul FCSB a anunţat că îl va vinde pe francez oricărui club plăteşte 3 milioane de euro: “Oricine e de vânzare, şi Bălgrădean. Eu vreau să iau bani. Dar dacă cineva costă 15 lei, eu vreau 17. Vând, dar în condiţiile mele. Pe Gnohere, dacă îmi dă 3 milioane, îl dau. Pe Alibec îl dau pe 5 milioane, nu mai vreau 10 milioane”, a spus Becali (VEZI DETALII). Dacă transferul la Ludogoreţ nu se va concretiza, “Bizonul” mai are cel puţin o variantă concretă. El este dorit în continuare în Turcia, de Akhisarspor, formaţie la care evoluează românul Ioan Hora.

„Al 14-lea gol. Mulţumesc întregii echipe. Ne aşteaptă 5 finale” – Harlem Gnohere după victoria cu Astra.

3 milioane de euro cere Gigi Becali pentru transferul lui Harlem Gnohere

Închide ×