Fotbal intern

“Harlem Gnohere pleacă şi o să vină Denis Drăguş în locul lui!” Prima mutare anunţată la FCSB

19.10.2018 | 18:04
Harlem Gnohere pleaca si o sa vina Denis Dragus in locul lui Prima mutare anuntata la FCSB

Gigi Becali a anunţat că există şanse mari ca Harlem Gnohere să plece de la FCSB în perioada de mercato din iarnă, iar Dumitru Dragomir, fostul preşedinte de la LPF (Liga Profesionistă de Fotbal), îl sfătuieşte pe patronul vicecampioanei României să-l aducă pe Denis Drăguş în locul lui.

Dumitru Dragomir îi cere lui Gigi Becali să îi dea drumul lui Harlem Gnohere, iar în locul atacantului francez să îl aducă pe Denis Drăguş sau George Puşcaş. Fostul şef de la LPF îi sfătuieşte pe patronul FCSB-ului să îl cumpere pe fotbalistul lui Gică Hagi cu 5 milioane de euro şi să-i lase “Regelui” 20% dintr-un viitor transfer, deoarece internaţionalul român va valora 20.000.000 de euro peste un an.

Pleacă Harlem Gnohere şi vine Denis Drăguş la FCSB!?

 “Să-i dea drumul lui Gnohere şi să-l aducă pe Drăguş sau pe Puşcaş. Drăguş e scump şi cred că într-un an de zile nu-l mai poate lua Becali. Se face de peste 20 de milioane de euro într-un an. Pentru cinci milioane de euro şi 20% dintr-un viitor transfer l-aş da acum pe Drăguş, dacă aş fi în locul lui Hagi”, a declarat Dragomir, vineri dmineaţă, la Pro X.

Dusan Tadic şi Denis Drăguş în meciul Serbia - România
Duelul dintre Dusan Tadic şi Denis Drăguş în Serbia – România

Gigi Becali a anunţat că este în negocieri avansate cu o echipă din Arabia Saudită pentru Harlem Gnohere şi că transferul atacantului ar urma să plece de la vicecampioana României în perioada de mercato din iarnă.  “Negociez cu o echipă foarte bogată din zona arabă pentru Gnohere. Nu e echipa unde era Rednic (n.r. Al Faisaly). Din ce am vorbit și din ce cred, suntem foarte aproape de a ajunge la un acord. Transferul ar urma să se facă în iarnă”, a spus Gigi Becali la o emisiune de sport.

Pentru FCSB urmează duelul cu CS U Craiova, duminică, 21 octombrie, de la ora 21.00, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.