Fotbal intern

Harlem Gnohere poate pleca de la FCSB în iarnă. “Sunt dispus să-l las să plece! Are ofertă”

08.11.2019 | 13:39
Harlem Gnohere poate pleca de la FCSB in iarna Sunt dispus sal las sa plece Are oferta
FANATIK a aflat echipa cu care semnează Harlem Gnohere. Transferul a fost intermediat de Anamaria Prodan. EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că Harlem Gnohere poate pleca de la FCSB în perioada de mercato din iarnă. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a primit o ofertă pentru atacantul francez în vârstă de 31 de ani și este dispus să îl lase să se transfere de la vicecampioana României.

Harlem Gnohere poate pleca de la FCSB în iarnă

Patronul formației roș-albastre este deja în căutarea unui atacant care să îl înlocuiască pe Harlem Gnohere și a dezvăluit că își dorește ca acesta să fie mai bun decât francezul cotat de site-urile de specialitate la 2,3 milioane de euro, dar și peste Juhvel Tsoumou și Ioan Hora. Oferta venită pe numele “Bizonului” nu este una mare, dar Gigi Becali vrea s[ renunțe la el.

ADVERTISEMENT

“A zis și Petrescu, trebuie să ai un portar și un atacant bun. Avem portar bun, dar ne trebuie și nouă un atacant. Nu zic că nu sunt mulțumit de Gnohere, dar vreau ceva mai bun. Vreau ceva mai bun decât Gnohere, Tsoumou și Hora. Am o ofertă pentru Gnohere, mică, dar este bună. Sunt dispus să îl las să plece. Eu vreau un marcator, care să bage mingea în poartă. Vreau un atacant mobil, unul în genul celui de la Barcelona, bine, păstrând proporțiile”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Tsoumou e pe lista plecărilor de la FCSB

FANATIK chiar a anunțat pe 7 noiembrie 2019 că Juhvel Tsoumou și Bozhidar Chorbadzhiyski, doi dintre jucătorii de la FCSB de națională, vor pleca de la vicecampioana României deoarece nu au reușit să îl impresioneze pe Gigi Becali când au primit șansa de a jucat pentru formația roș-albastră.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 2,3 milioane de euro, Harlem Gnohere a fost cumpărat de Gigi Becali de la Dinamo București pe 6 ianuarie 2017 în schimbul sumei de 250.000 de euro. Pentru vicecampioana României a jucat în 106 meciuri, a dat 49 de goluri și a oferit 6 pase decisive. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru RSC Charleroi, Dinamo București, FC Bulle, Urania Geneve Sport, RAEC Mons, FC La Tour, KVC Wasterlo, Royal Excel Mouscron și Royal Excelsior Virton.