Fotbal intern

Harlem Gnohere s-a accidentat! Bogdan Vintilă a dezvăluit cât va lipsi „Bizonul”: „Are ruptură la gambă”

05.03.2020 | 23:51
Harlem Gnohere sa accidentat Bogdan Vintila a dezvaluit cat va lipsi Bizonul Are ruptura la gamba
ADVERTISEMENT

Dubla schimbare făcută de Bogdan Vintilă la pauză a dat roade de această dată, cu FC Hermannstadt în Cupa României. Florinel Coman și Dennis Man au fost providențiali, lucru care-l bucură pe antrenor.

Totodată, Vintilă a explicat de ce Adrian Petre nu poate duce mai mult de 45 de minute, dar și de ce Harlem Gnohere va lipsi cel puțin o lună de pe gazon.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,45 este cota pentru „2”. Vezi aici toate cotele!


Gnohere lipsește o lună după ce s-a accidentat

„Bizonul” Harlem Gnohere va lipsi cel puțin o lună de pe teren, a dezvăluit antrenorul Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

„Normal că Petre nu poate duce un meci întreg, jucăm din trei în trei zile și trebuie să-l integrăm în jocul echipei. Gnohere s-a accidentat, trebuie să-l menajăm. Are o ruptură la gambă și va lipsi o lună”, a dezvăluit Vintilă la Digisport.

Antrenorul celor de la FCSB a explicat de ce Florinel Coman, Florin Tănase și Dennis Man schimbă mereu locurile în teren. Totul face parte dintr-o tactică specială, menită să destabilizeze adversarul.

ADVERTISEMENT

„Eu încep cu un registru tactic, după care la pauză îl schimb. Am avut jucători de viteză pe bancă, apoi am adus jucători de interior, așa am gândit. De ce rotesc jucătorii la mijlocul terenului?

Petru că trebuie să meargă un jucător de picior stâng pe dreapta, după care intră în interior. Adversarul are o dată un stângaci, apoi un dreptaci, sunt subtilități tactice.

ADVERTISEMENT

Când fundașul central e mai lent, te duci cu viteză. Sau poate să coboare Tănase și să schimbăm registrul tactic”, a explicat Vintilă.

FCSB s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a trecut de FC Hermannstadt, scor 2-1.

  • 2 milioane de euro e cota lui Harlem Gnohere, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT