Fotbal intern

Harlem Gnohere s-a accidentat în cantonamentul FCSB-ului din Marbella! Ce probleme are atacantul

15.01.2019 | 15:39
Harlem Gnohere sa accidentat in cantonamentul FCSBului din Marbella Ce probleme are atacantul

Probleme pentru Harlem Gnohere după ce s-a accidentat în cantonamentul pe care FCSB îl susţine în Marbella, Spania, în această iarnă. După ce Romario Benzar a întâmpinat probleme la şedinţa de pregătire susţinută luni, acum a venit rândul “Bizonului”.

FCSB a susţinut un antrenament în cursul dimineţii zilei de marţi, 15 ianuarie, iar Harlem Gnohere nu a putut să ducă până la final şedinţa de pregătire, anunţă gsp. Atacantul francez a acuzat probleme musculare şi a ieşit din antrenament.

Harlem Gnohere, accidentare în cantonamentul din Marbella

Deşi nu a putut să se mai antreneze cot la cot cu ceilalţi coechipieri ai săi, oficialii FCSB-ului susţin că problemele lui Harlem Gnohere sunt minore, iar staff-ul tehnic şi medical a decis ca francezul să nu forţeze pentru a nu risca o accidentare mai gravă.

Se pare că Harlem Gnohere a fost protejat de staff-ul FCSB-ului, toate acestea deoarece atacantul francez se află pe lista plecărilor în această iarnă. “Bizonul” a avut un start de sezon excepţional, iar mai multe echipe s-au interesat de serviciile lor. Marius Şumudică este unul dintre antrenorii care au discutat cu Gigi Becali în legătură cu posibilitatea ca fotbalistul să ajungă sub comanda lui, dar şi Laurenţiu Reghecampf.

Harlem Gnohere într-un meci jucat cu FCSB

Laurenţiu Reghecampf îl vrea pe Harlem Gnohere la Al Wasl

Reghe a semnat cu Al Wasl în urmă cu puţin timp, iar antrenorul român le-a transmis oficialilor echipei din Emiratele Arabe Unite că îl doreşte pe Harlem Gnohere. Gigi Becali cere 8 milioane de euro pentru atacantul francez, dar susţine că este dispus să renunşe la “Bizon” dacă va primi 5 sau 6 milioane de euro.

  • 2,5 milioane de euro este cota  lui Harlem Gnohere, conform transfermarkt.com
  • 23 de meciuri, 15 goluri şi o pasă decisivă are Harlem Gnohere pentru FCSB în sezonul 2018 – 2019
  • 30.06.2020 este data în care îi expiră contractul “Bizonului” cu FCSB