Fotbal intern

Harlem Gnohere trage tare să revină în formă la FCSB: “Frate, e grea ziua asta pentru mine!” VIDEO

21.01.2020 | 13:32
Harlem Gnohere trage tare sa revina in forma la FCSB Frate e grea ziua asta pentru mine VIDEO
ADVERTISEMENT

Telenovela transferului lui Harlem Gnohere din această iarnă pare că s-a încheiat. Atacantul va rămâne până în vară la FCSB şi ajuns în cantonamentul echipei din Spania pentru ultimele zile de pregătire pentru a doua parte a sezonului.


(P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 15,55 este cota pentru ”2 pauză/x final” Vezi aici toate cotele!


Harlem Gnohere se pregătește din greu cu FCSB! A ratat primele 10 zile din cantonament

Harlem Gnohere a sosit la hotelul în care sunt cazaţi “roş-albaştrii” în Marbella în timp ce colegii săi se pregăteau de amicalul cu Lokomotiv Moscova. “Bizonul” va avea mult de recuperat şi a început antrenamentele pe tărâm spaniol încă de când a ajuns.

ADVERTISEMENT

În timp ce FCSB evolua împotriva celor de la Lokomotiv Moscova, scor 3-3, Gnohere efectua separat primul său antrenament din Spania. Atacantul va avea ceva de tras, în condiţiile în care a ratat primele 10 zile.

Harlem Gnohere se pregătește din greu cu FCSB! A ratat primele 10 zile din cantonament
Harlem Gnohere se pregătește din greu cu FCSB! A ratat primele 10 zile din cantonament

Începând de marţi, Harlem Gnohere s-a antrenat sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă. Nu a făcut-o cot la cot cu colegii săi, el făcând o şedinţă de pregătire separat. Iar francezul are mult de recuperat, aşa cum a recunoscut şi el într-un dialog cu Soiledis.

ADVERTISEMENT

“Bizon”, mesaj pentru Soiledis: “Frate, e grea ziua asta pentru mine!”

FANATIK l-a surprins pe “Bizon” în timp ce i-a transmis lui Aris Soiledis: “Frate, e grea ziua asta pentru mine!”. Sunt şanse minime ca Gnohere să intre încă din primul meci oficial la FCSB, în derby-ul cu CFR Cluj, în condiţiile în care a ratat o mare parte a pregătirii.

Aşa cum se vede şi pe imagini, Harlem Gnohere are în acest moment probleme cu greutatea, însă cu o pregătire de câteva săptămâni poate să revină în formă şi să ajute echipa în a doua parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a renunţat în această iarnă la trei dintre cei patru atacanţi de careu din lot: Lukasz Gikiewicz, Juvhel Tsoumou şi Ioan Hora au fost puşi pe liber de patronul FCSB. Şi Gnohere a fost la un pas să plece, însă transferul său la Al Ahly a picat.

La un moment dat, patronul FCSB dădea drept sigur transferul “Bizonului” pentru care trebuia să încaseze 800.000 de euro, însă toată afacerea a căzut şi Gnohere s-a alăturat lotului condus de Bogdan Argeş Vintilă în stagiul de pregătire din Marbella.

ADVERTISEMENT
  • 31 de ani are Harlem Gnohere
  • 2.000.000 de euro este cota francezului