Fotbal intern

Harlem Gnohere și Florin Tănase, spre Arabia! Becali recunoaște negocierile

29.09.2018 | 00:06
Harlem Gnohere si Florin Tanase spre Arabia Becali recunoaste negocierile

Harlem Gnohere și Florin Tănase, spre Arabia! Gigi Becali a anunțat în direct la un post de televiziune, imediat după Unirea Alba Iulia – FCSB 0-1 în Cupa României, că are de gând să-i vândă în iarnă pe cei doi și că este în negocieri cu o echipă din Peninsula Arabică pentru fotbaliștii săi. Ar fi o mișcare senzațională din punct de vedere financiar pentru Becali, asta dacă arabii îi vor accepta pretențiile financiare.

”Cred că la iarnă o să plece Gnohere și Florin Tănase. În iarnă o să-i vând, ori pe unul, ori pe amândoi. Pe „Bizon” iau 6-7 milioane. Poate la fel și pe Tănase. Eu am cerut 15 pe amândoi. E ofertă de prin Arabia. Nu mai țin minte de la ce echipă”, a fost declarația lui Becali.

Becali îi vinde pe Harlem Gnohere și pe Florin Tănase în Arabia și îi ia mașină lui Man!

Patronul celor de la FCSB a explicat că are de gând să-i dea pe Harlem Gnohere și pe Florin Tănase la arabi, acestea fiind singurel transferuri spre zona Golfului care urmează să se facă de la FCSB. În schimb, patronul a anunțat că Dennis Man, Olimpiu Moruțan și Florinel Coman vor pleca doar în campionate din Vest. Becali nu s-a arătat supărat pe Man pentru faptul că acesta și-a cumpărat o mașină de 100.000 de euro și afirmă că poate să îi ofere el una de 300.000!

 ”Pe Moruțan, Man și Coman îi vând numai în Vest. Ei sunt jucătorii pe care vreau să iau extrem de mulți bani. Sunt și tineri…Man și-a cumpărat mașină de 100.000 de euro? Și ce dacă? Î cumpăr eu una de 300.000 de euro dacă vrea, că poate să-mi aducă mulți bani el”, au fost vorbele lui Becali.