Fotbal intern

Harlem Gnohere și Mihai Pintilii, probleme la FCSB? “Și-au asumat și vor plăti!”

01.09.2019 | 17:26
Harlem Gnohere si Mihai Pintilii probleme la FCSB Siau asumat si vor plati

Harlem Gnohere și Mihai Pintilii au revenit cu câteva kilograme în plus după ce accidentările i-au ținut departe de teren o bună perioadă de timp, iar cei doi jucători pot avea probleme la FCSB. Narcis Răducan a dezvăluit că a activat un regulament de ordine interioară și a explicat de ce ar putea fi taxați fotbaliștii lui Bogdan Argeș Vintilă.

Harlem Gnohere și Mihai Pintilii, probleme la FCSB?

Directorul sportiv al FCSB-ului a dezvăluit că jucătorii vicecampioanei României au fost cântăriți, iar cei care au kilograme în plus vor fi amendați! În această situație se află Harlem Gnohere și Mihai Pintilii. Atacantul francez a revenit după accidentarea suferită la inghinali cu aproximativ 7 kilograme în plus, informație dezvăluită de FANATIK.

“Bizonul nu are ritmul potrivit, pentru că trebuie să se pună la punct din punct de vedere fizic. Depinde de el. Sigur că și el, și Pintilii, au avut probleme medicale. Dar, de aceea am activat și un regulament de ordine interioară. L-a semnat Pintilii, care este căpitanul echipei, și mai apoi a fost asumat de toți jucătorii. Nu l-au semnat, e adevărat, dar și l-au asumat, e la vedere. Deja au fost cântăriți jucătorii iar cei care au peste vor plăti“, a spus Narcis Răducan la TV Digi Sport.

Harlem Gnohere ]n meciul FCSB - Poli Iași
Harlem Gnohere ]n meciul FCSB – Poli Iași

Harlem Gnohere și Mihai Pintilii, luați peste picior de Adrian Porumboiu

Adrian Porumboiu a profitat de faptul că Harlem Gnohere și Mihai Pintilii au probleme cu greutatea și i-a ironizat pe cei doi jucători de la FCSB. “Am văzut doi jucători care, vă rog să mă credeți, atâta grăsime aveau pe ei că m-au speriat. Cum le-a dat voie să intre pe teren. Să nu cadă, să mai producă vreo groapă pe teren. Așa de grași erau.

Să te plătească cineva cu salarii mari de tot și tu să arăți în halul în care arăți… Nu arăți a sportiv, nu a fotbalist. Peste orice limită la nivelul ăsta (n.r. despre Harlem Gnohere și Mihai Pintilii). Toată admirația pentru ce a reprezentat Pintilii, dar nu te prezinți la competiție așa, să se rupă tricoul și șortul pe tine”, spunea Adrian Porumboiu.