Fotbal intern

Harlem Gnohere, transfer în China! Becali: ”Cer 6 milioane pe el. Aștept răspunsul”

25.02.2019 | 11:57
Harlem Gnohere transfer in China Becali Cer 6 milioane pe el Astept raspunsul
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat motivul pentru care Harlem Gnohere este doar rezervă în partida FCSB – U Craiova, deși inițial se credea că Mihai Teja îl va folosi încă din primul minut.


UPDATE, 25 februarie, ora 11:59 / Gigi Becali a dezvăluit suma pe care a cerut-o chinezilor pentru Harlem Gnohere. ”Am dat niște hârtii de 6 milioane pentru Gnohere în China, acum aștept răspunsul. El e supărat, dar prima dată să facă 9 kilometri la antrenament, nu 6. Eu știu că antrenorii joacă în primul 11 cu cei care se antrenează cel mai bine. Teja mi-a spus că Hora a fost cel mai bun la antrenamente”, a declarat finanțatorul FCSB-ului la DigiSport Matinal.

ADVERTISEMENT

Francezul este foarte aproape de un transfer în liga secundă din China, Becali aflându-se în pline negocieri pentru cedarea celui mai bun atacant din lot. FANATIK dezvăluia recent că Gnohere are o atitudinea delăsătoare la antrenamente, după ce patronul de la FCSB a refuzat mai multe oferte din Golf pentru el.

Perioada de transferuri din China se încheie vineri, 1 martie.

Harlem Gnohere, transfer în China!

Gnohere a marcat un singur gol în ultimele sale opt meciuri din campionat, reprezentând cea mai slabă perioadă a sa de la venirea în România. Singura partidă în care atacantul în vârstă de 31 de ani a marcat în ultimele trei luni este în victoria cu 3-1 de la Botoșani.

ADVERTISEMENT

În rest, multe prestații modeste pentru francez, mai ales în 2019. Gnohere nu a fost integralist în niciun meci de la sosirea lui Teja, iar în partidele cu Dunărea Călărași și cu Hermannstadt nu a prins pe teren nici măcar o repriză completă.

Cele mai multe minute le-a jucat cu Concordia Chiajna, 66, dar atacantul a avut o singură ocazie mare de gol.

ADVERTISEMENT

Gnohere, 39 de goluri în prima ligă

În cele 80 de meciuri jucate în Liga 1 Betano, Gnohere a reușit să marcheze 39 de goluri, atât pentru FCSB, cât și pentru Dinamo. În 2018, Gnohere a fost desemnat cel mai bun fotbalist străin din Liga 1.

Înainte de a sosi în România, Harlem Gnohere și-a petrecut o bună parte din carieră în Belgia, evoluând la Charleroi, Virton, Westerlo, Mouscron și Mons. Gnohere a venit la noi în 2017, adus de Mircea Rednic la Dinamo.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Gnohere a înscris 15 goluri în 26 de partide, având evoluții excelent în preliminariile Europa League, acolo unde a calificat echipa în dubla cu Hajduk Split, marcând totodată și în duelurile cu Rapid Viena.

ADVERTISEMENT