Fotbal intern

Harlem Gnohere, un nou record la FCSB. Ce performanţă a egalat după ultimul gol

20.08.2018 | 19:26
Harlem Gnohere un nou record la FCSB Ce performanta a egalat dupa ultimul gol

Harlem Gnohere a bifat un nou record la FCSB. “Bizonul” este unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Nicolae Dică, iar acesta a reuşit să o califice pe vicecampioana României în play-off-ul Europa League, după ce a dat două goluri în partida jucată cu Hajduk Split, scor 2-1, în turul 3 preliminar, pe “Arena Naţională”.

Mai mult, Harlem Gnohere a înscris din penalty duminică, în meciul câştigat de FCSB pe teren propriu cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-0, în etapa a 5-a din Liga 1 Betano şi a bifat o nouă performanţă pentru vicecampioana României. Atacantul francez are patru etape la rând cu gol marcat şi a ajuns să bată recordul deţinut de Federico Piovaccari din sezonul 2013 – 2014, anunţă gsp.

Harlem Gnohere, un nou record la FCSB

Cu reuşita din meciul FCSB – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-0, Harlem Gnohere a ajuns la patru etape consecutive cu gol marcat şi este primul stelist din ultimii cinci ani care reuşeşte asta. Ultimul care a bifat o performanţă similară era italianul Federico Piovaccari, în sezonul 2013 – 2014, când a înscris în etapele 7, 8, 9 şi 10.

Bucuria lui Harlem Gnohere după ce a înscris un gol pentru FCSB
Harlem Gnohere se bucură după un gol înscris pentru FCSB

Harlem Gnohere a reuşit să îi depăşească pe Gabi Balint şi Victor Piţurcă după meciul FCSB – Hajduk Split, scor 2-1, în turul 3 preliminar al Europa League, pe “Arena Naţională”. Atacantul francez transferat de Gigi Becali de la FC Dinamo Bucureşti cu 250.000 de euro a ajuns la 7 goluri în cupele europene, iar Gabi Balint şi Victor Piţurcă au câte 6. Mai mult, Harlem Gnohere i-a depăşit şi pe Claudiu Keşeru, Valentin Badea, G. Constantin, M. Răducanu şi Vlădoiu, aceştia având doar 5 reuşite în Europa pentru echipa “roş-albastră”. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani se află la egalitate cu S. Ilie, Claudiu Răducanu şi Nicolae Stanciu.

Harlem Gnohere se duelează cu Raul Rusescu

Cotat de site-urile de specialitate la 2.000.000 de euro, Harlem Gnohere a jucat în 8 meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile, în sezonul 2018 – 2019, a înscris 7 goluri şi a oferit o pasă decisivă. Astfel, atacantul francez în vârstă de 30 de ani o să fie titular în meciul pe care vicecampioana României îl va disputa cu Rapid Viena, în Austria, pe 23 august, de la ora 21.30, în play-off-ul Europa League. Singurul rival pe postul de atacant pentru Harlem Gnohere este Raul Rusescu, dar românul care a revenit la FCSB în această vară nu este pregătit 100% din punct de vedere fizic şi nu poate juca un meci întreg.

Becali nu vrea să-l vândă pe Gnohere

Mai mult, Gigi Becali nu mai vrea să renunţe la serviciile atacantului francez. Deşi la începutul sezonului 2018 – 2019 anunţa că ar accepta 2.000.000 de euro pentru a-l lăsa pe Harlem Gnohere să plece, lucrurile s-au schimbat după evoluţiile foarte bune ale francezului. Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului, a anunţat că patronul vicecampioanei României a decis să nu-l mai vândă pe Harlem Gnohere.„Nici pe 50 de milioane de euro nu-l dă patronul pe ”Bizo”, din ce am înţeles. Important e că el e într-o formă bună în acest moment, a reuşit să marcheze, ne ajută foarte mult. Sper s-o ţină până la sfârşitul campionatului aşa”, a declarat Nicolae Dică.

“Vreau să bat toate recordurile, să scriu istrorie!” – Harlem Gnohere

2 milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform transfermarkt.com