Fotbal intern

Mihai Teja s-a decis cu cine atacă în FCSB – Craiova! Matei și Stoian, out din lot! EXCLUSIV

31.03.2019 | 08:14
Mihai Teja sa decis cu cine ataca in FCSB  Craiova Matei si Stoian out din lot EXCLUSIV

FCSB – Craiova este meciul care poate decide, practic, cine dintre cele două formații continuă lupta la titlu cu CFR Cluj. Oltenii lui Mangia sunt pe locul 2 la această oră, cu un punct peste FCSB, după un parcurs perfect în play-off și vin la București cu speranța unei victorii așteptate în Bănie de 30 de ani. FCSB a pornit cu stângul turneul pentru titlu, eșec acasă cu Viitorul, dar cele trei puncte de la Giurgiu țin echipa lui Mihai Teja în lupta pentru primul loc. FANATIK a aflat că Harlem Gnohere intră din primul minut în FCSB – Craiova!

Mihai Teja s-a decis cu cine atacă! Harlem Gnohere, titular în FCSB – Craiova!

Mihai Teja părea încrezător la conferința de presă dinaintea partidei, considerând că jucătorii săi pot repeta victoria de acum o lună cu Craiova, 3-2 tot pe Arena Națională. Teja s-a decis în mare parte cum va aborda meciul de duminică seara, FANATIK având informații că a lămurit și ultimul dubiu pe care-l avea în privința titularilor.

FCSB îl va folosi în atac din start pe golgeterul Harlem Gnohere, cel care a revenit în primul 11 în runda trecută, când a și deschis scorul în meciul cu Astra. Ioan Hora, cel care a marcat o dublă la meciul direct din februarie, va fi doar rezervă.

Harlem Gnohere va fi titular în FCSB - Craiova! Matei și Stoian, out din lot!
Harlem Gnohere încearcă să profite de absența lui George Țucudean și să se apropie de titlul de golgeter

„Perlele” aduse astă-iarnă, Matei și Stoian, au ratat iar lotul de 18!

Nu mai e nicio surpriză că trei dintre cei pe care Gigi Becali nu îi mai vrea la echipă din vară, Florentin Matei, Adrian Stoian și Raul Rusescu, nu sunt în lot nici de această dată. FANATIK a dezvăluit lista jucătorilor de care patronul FCSB vrea să scape, iar acesta a confirmat ulterior numele grele care nu-i mai plac.

Este pentru a doua oară consecutiv când Florentin Matei nu prinde lotul de 18, el ratând și meciul de la Giurgiu. Este un semnal cât se poate de clar pentru mijlocaș că Becali nu-l mai vrea la echipă. La fel cum este și cazul lui Adrian Stoian, „italianul” cu cel mai mare salariu din Liga 1 cum a dezvăluit FANATIK în ianuarie, care nu a fost în lot nici la precedentul FCSB – Craiova, 3-2, din 24 februarie.

Harlem Gnohere va fi titular în FCSB - Craiova! Matei și Stoian, out din lot!
Florentin Matei (numărul 70) a intrat la pauză în FCSB – Craiova 3-2 din urmă cu cinci săptămâni. Acum nu va fi în lot!

Cum arată primul 11 al FCSB în derby-ul cu oltenii

Accidentarea lui Mihai Bălașa a lămurit discuțiile privind defensiva la FCSB. Romario Benzar este apt pentru flancul drept, Junior Morais pentru cel stâng, iar în zona centrală vor juca Planic și Iulian Cristea, ultimul nefiind la FCSB la precedentul meci direct cu oltenii.

În fața apărării, așa cum scria FANATIK acum 10 zile, revine căpitanul Mihai Pintilii, care va face cuplu cu Lucian Filip, cei doi colaborând la golul de 2-2 contra trupei lui Mangia. Linia de trei din spatele lui Gnohere va fi formată din Man, Florin Tănase și Florinel Coman.

  • Bălgrădean – Benzar, Planic, I. Cristea, Junior Morais – Pintilii, Filip – Man, Tănase, Coman – Gnohere.

Cum a arătat primul 11 al lui Teja la FCSB – Craiova 3-2

  • Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălașa, Junior Morais – Pintilii, L. Filip – Man, Tănase, Coman – Hora.
Tags: