Life

Harry, gest impresionant în memoria mamei sale, Prințesa Diana, înaintea unei lansări importante

14.01.2021 | 17:25
Harry gest impresionant in memoria mamei sale Printesa Diana inaintea unei lansari importante
ADVERTISEMENT

Harry a făcut un gest impresionant în memoria mamei sale, Prințesa Diana, intitulată în presa anilor 80 și 90 „Prințesa inimilor”, cu ocazia lansării Fundației de binefacere la care a lucrat din greu cu soția lui, Archewell.

Proiectul este unul foarte important pentru Meghan Markle, dar mai ales pentru fostul prinț Harry, iar la această fundație au început să lucreze imediat după ce au ieșit din Casa Regală a Marii Britanii, la începutul anului trecut.

ADVERTISEMENT

Din cauza pandemiei, cei doi nu au putut pune cap la cap toate detaliile pentru lansarea proiectului solidar, fapt pentru care a fost amânat de mai multe ori, notează revista spaniolă Lecturas.

Harry, omagiu adus mamei sale, Prințesa Diana, pe pagina fundației caritabile realizată împreună cu Meghan Markle

Chiar dacă grija pentru sănătate i-a făcut să acționeze cu prudență privind proiectul care poartă numele băiețelului lor, Archie, cei doi au reușit totuși să lanseze pagina web a fundației, acolo unde oamenii au putut observa detalii dintre cele mai semnificative.

ADVERTISEMENT

Unul dintre aceste detalii prețioase are legătură cu mama lui, regretata Diana. Motivul pentru care Harry a publicat mai multe fotografii emoționanate cu cea care i-a dat viață este tocmai pentru că ea l-a inspirat să îi ajute pe cei din jur, Diana fiind ”vinovată” pentru că soțul lui Meghan Markle se apleacă din ce în ce mai des asupra cauzelor nobile.

prințesa diana
Așa arată pagina web a fundației Archwell în spatele căreia se află Harry și Meghan Markle. Foto: captură archewell.com

Au renunțat la titlurile de duci de Sussex

Pe pagina web a fundației, Harry a pus o fotografie din copilărie în care apare în brațele mamei sale, acest gest fiind aplaudat de toți cei care au iubit-o pe Prințesa Diana și o păstrează și acum în mințile lor.

ADVERTISEMENT

Gestul lui Harry a fost copiat de Meghan, iar în scrisoarea în care amândoi cer câteva dorințe de la anul 2021, fosta actriță americană a pus o imagine din copilăria ei, alături de mama ei, Doria Ragland.

Un alt lucru observat de fanii fostului cuplu princiar este legat de titulatura pe care o folosesc acum cei doi. Aceștia nu se mai prezintă pe pagina web drept prinți, ci sunt doar Harry și Meghan Markle, ținându-se astfel de promisiunea că nu se vor mai folosi de titulaturile Casei Regale.

ADVERTISEMENT