Fotbal international

Harry Kane a fost jefuit în plină zi. Pagubă de 100.000 de lire pentru atacantul englez

14.11.2020 | 22:29
Harry Kane a fost jefuit în plină zi. Pagubă de 100.000 de lire pentru atacantul englez
Harry Kane a fost jefuit în plină zi. Pagubă de 100.000 de lire pentru atacantul englez (hepta)
ADVERTISEMENT

Atacantul lui Tottenham, Harry Kane, a fost jefuit în plină zi, paguba acestuia fiind de peste 100.000 de lire sterline. Tabloidul The Sun dezvăluie „Great Kane Robbery”, o bandă de infractori specializați în astfel de jafuri.

Incidentul s-a petrecut la Chingford, o zonă din estul Londrei, Harry Kane fiind cel de al treilea fotbalist al lui Spurs prădat în acest fel în ultimele 6 luni.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Dele Alli și Jan Vertonghen, au fost amenințați cu arma, în decursul acestui an, în alte tentative de jaf.

Harry Kane pagubă de 100.000 de lire provocată după jaf

“Harry s-a simțit vânat de ceva vreme de o bandă specializată în a ataca fotbaliști. Modul în care au acționat nu pare să fie o coincidență. Nu avea în mașină și obiecte personale sau alte lucruri după care să regrete. 

ADVERTISEMENT

Poliția l-a anunțat că există șanse mici să i-o mai recupereze, din cauza modului în care acționează hoții. Harry e fericit că nimeni n-a fost rănit și că nu i-a dispărut ceva de neînlocuit pentru familia lui” a declarat o sursă apropiată lui Kane.

Harry Kane este fotbalistul englez cu cele mai multe șanse să îl depășească pe Wayne Rooney, în clasamentul all-time a marcatorilornaționalei engleze. Kane a marcat de 32 de ori în 49 de partide, din 2015 până în prezent.

Harry Kane l-a consolat pe Alli după ce acesta a fost și el jefuit în 2020

“După ce s-a întâmplat, i-am scris şi părea OK. Bineînţeles că, după ce ţi se întâmplă aşa ceva, presupun că eşti un pic şocat, iar eu cred că el a fost cam supărat. Dar mi-a spus că este evident că cel mai important era ca el să fie în regulă, familia lui la fel, nimeni nu a fost rănit sau altceva de acest fel.

ADVERTISEMENT

Este oribil să auzi aşa ceva, mai ales când e vorba despre cineva apropiat de tine, unul dintre bunii tăi prieteni. Dar cred că este unul din acele lucruri care te trezeşte pentru a te asigura că eşti cât de în siguranţă se poate în casa ta, să faci tot ce este posibil pentru a te asigura că astfel de lucruri nu se mai repetă”, a declarat Harry Kane duoă ce Alli a fost jefuit și el.

În luna mai, Dele Alli a fost jefuit, sub ameninţarea cuţitului şi bătut în propria casă de doi indivizi mascaţi în timp ce se afla în casă cu alte 4 persoane: iubita sa, fratele său și iubita acestuia și un prieten. Paguba totală a fost de 350.000 de lire sterline.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri