Fotbal international

Harry Kane a ieşit pe braţe în Tottenham – Manchester City! Anunțul lui Pochettino: „Poate rata restul sezonului” Video

10.04.2019 | 00:50
Harry Kane a iesit pe brate in Tottenham  Manchester City Anuntul lui Pochettino Poate rata restul sezonului Video

UPDATE / Mauricio Pochettino a anunțat ce se întâmplă cu Harry Kane: „S-a accidentat la aceeași gleznă la care a mai avut probleme. E posibil să-l pierdem pe Kane pentru tot restul sezonului– a spus Mauricio Pochettino. Fabian Delph, jucătorul care l-a accidentat pe Kane în timpul meciului, a avut o altercație cu un fan la finalul partidei.

Harry Kane nu a putut să termine în teren meciul Tottenham – Manchester City şi a fost nevoit să iasă pe braţe de pe teren. Vedeta echipei naţionale a Angliei s-a accidentat, fiind victima unei intrări dure a lui Fabian Delph.

Harry Kane a ieşit pe braţe în Tottenham – Manchester City. Probleme pentru Pochettino

Harry Kane a ieşit pe braţe în minutul 56 al meciului Tottenham – Manchester City. Atacantul londonezilor a fost călcat pe picior de Fabian Delph, coleg la echipa naţională a Angliei, şi nu a mai putut continua. Fotbalistul de 25 de ani a făcut imediat semne către banca de rezerve că problema este serioasă şi a cerut schimbarea.

Problemele sunt mari pentru Mauricio Pochettino, în condiţiile în care Harry Kane a avut nevoie de sprijinul a două persoane din staff-ul medical al echipei pentru a ajunge la vestiare. În locul englezului, antrenorul de 47 de ani l-a introdus pe teren pe Lucas Moura. Atacantul de 25 de ani a mai suferit o accidentare la ligamentele gleznei piciorului stâng în ianuarie 2019, în acelaşi loc unde a fost lovit de Fabian Delph. Mauricio Pochettino a mers în timpul meciului la vestiare pentru a afla care este situaţia lui Harry Kane.