Foto. Harry Kane a fost refuzat de Arsenal la 8 ani. Povestea celui mai în formă atacant al momentului

Tibi Demeter   
in Galerie foto
05/02/2018, 16:20
Foto. Harry Kane a fost refuzat de Arsenal la 8 ani. Povestea celui mai în formă atacant al momentului GALERIE FOTO

Fanii lui Arsenal au descoperit o poză cu Harry Kane în tricoul “tunarilor” din primii ani de fotbal ai atacantului şi profită de acest lucru de fiecare dată când vine momentul derby-ului londonez.  Kane a reuşit între timp să marcheze golul 100 în Premier League pentru Tottenham şi a explicat situaţia într-un interviu pe larg. VEZI IMAGINILE CU HARRY KANE ÎN TRICOUL LUI ARSENAL ÎN GALERIA FOTO

“Poate sună ciudat, dar de fiecare dat când jucam împotriva lor mă gândea: ” Bine, vom vedea cine are dreptate şi cine a greşit”. Pentru mine faptul că am fost refuzat a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat.  Înaintea primului derby londonez în 2015, am avut un moment în care mi-am amintit de perioada în care aveam 11 ani şi am jucat împotriva lui Arsenal. Era ca un deja vu.“, şi-a început Kane povestea.

Kane, două goluri în poarta lui Arsenal la primul meci

Atacantul lui Tottenham a avut un început exploziv şi a reuşit să marcheze de două ori în poarta marilor rivali, a doua reuşită fiind decisivă în finalul partidei pentru stabilirea scorului final. Povestea lui Kane este una asemănătoare cu a lui Tom Bray, quarterback-ul pe care nu l-a dorit nimeni în NFL, dar a ajuns unul dintre cei mai mari jucători din istorie.

Atacantul lui Spurs a fost împrumutat la Milwall, Norwich şi Leicester, dar nu a impresionat la niciuna dintre echipe, în schimb a atins borna celor 100 de goluri în Premier League pentru Tottenham cu ajutorul golului marcat din penalty în partida cu Liverpool din weekend.

Mauricio Pochettino este omul care a făcut din Harry Kane unul dintre cei mai buni jucători din lume

“Una dintre cele mai puternice amintiri din viaţa mea de fotbalist a fost în urmă cu câţiva ani, după ce la finalul unui meci am fost sunat de Mauricio din biorul său. El şi-a pus mâna stânga în jurul meu, în timp ce în dreapta avea un pahar cu vin şi am făcut o poză. A fost ceva incredibil. Atunci m-am gândit pentru prima dată: “Wow, omul chiar este special”. Este  un tip incredibil.  Îl respect ca antrenor şi şef, desigur, dar este şi un prieten apropiat în afara fotbalului.  El este motivul pentru care echipa este atât de unită, avem o relaţie cum rar se vede în fotbal în această perioadă, a explicat Kane. 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.