Sport

Harry Kane, decizie finală în privința viitorului său! Unde va juca starul englez

Telenovela privind plecarea lui Harry Kane de la Tottenham a luat sfârșit, atacantul anunțând unde va juca din acest moment.
25.08.2021 | 15:46
Harry Kane decizie finala in privinta viitorului sau Unde va juca starul englez
ADVERTISEMENT

Starul englez ar fi refuzat să se prezinte la antrenamente după revenirea din vacanță, forțând o plecare de la Spurs.

Atacantul a fost dorit cu insistență de Pep Guardiola la Manchester City, spaniolul punând pe masă fabuloasa sumă de 187 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Decizia lui Harry Kane cu privire la viitorul său

După ce a negat vehement varianta că a refuzat să înceapă pregătirile cu Tottenham, Harry Kane a luat decizia finală în privința viitorului său și a anunțat că va rămâne în continuare la Spurs.

”A fost incredibil să văd primirea pe care am avut-o duminică din partea fanilor și să citesc mesajele de susținere pe care le-am primit în ultimele săptămâni. Voi rămâne la Tottenham vara aceasta și voi fi concentrat 100% să ajut echipa să aibă succes”, a scris atacantul de 28 de ani pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

Harry Kane, care se află la Tottenham din 2009, mai are încă trei ani de contract și speră să câștige în acest sezon primul trofeu alături de formația sa.

Atacantul a jucat 20 de minute în victoria Wolves

Internaționalul englez a primit o vacanță mai lungă după ce a ajuns cu naționala ”leilor” până în finala Euro 2020, și a ratat prima parte a pregătirii de vară și meciul din prima etapă din Premier League, victoria cu Manchester City.

ADVERTISEMENT

La revenirea sa din vacanţa petrecută în Bahamas, Harry Kane a fost plasat în carantină la centrul de antrenament al lui Tottenham și a lucrat la sală înainte de a reveni săptămâna trecută la pregătire.

Kane a revenit pe teren în tricoul lui Tottenham la victoria obținută duminică pe terenul lui Wolverhampton Wanderers, scor 1-0. Atacantul a început meciul ca rezervă și a fost introdus pe teren de antrenorul Nuno Espirito Santo în minutul 72.

ADVERTISEMENT

Kane, fără trofeu cu Tottenham

Harry Kane este un produs al Academiei de Fotbal a lui Arsenal, însă viața l-a adus să fie un adevărat lider pentru Tottenham, marea rivală a ”tunarilor”.  De-a lungul anilor, el a ieșit de două ori golgheter al Premier League, în 2016, marcând 25 de goluri și în 2017, când a înscris 29 de goluri, însă nu a cucerit niciun trofeu cu Spurs.

Atacantul a jucat și o finală de Champions League, însă ultimul act din 2019 a fost câștigat de Liverpool, scor 2-0, iar el a rămas din nou fără un trofeul la Tottenham.

În sezonul precedent, Harry Kane a marcat nu mai puțin de 32 de goluri, oferind 16 pase decisive, în 47 de meciuri jucate în toate competițiile.

ADVERTISEMENT