Sport

Harry Kane, scrisoare către suporteri după ce nu s-a prezentat la antrenamentele lui Tottenham

Harry Kane forțează plecarea de la Tottenham.
Harry Kane scrisoare catre suporteri dupa ce nu sa prezentat la antrenamentele lui Tottenham
Harry Kane la antrenamente. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT
06-08-2021
17:31

Harry Kane, scrisoare deschisă pentru fani: „Vreau să fie clar”

Pus la zid de fani și acuzat că forțează transferul la Manchester City, Harry Kane vine cu precizări importante. Într-o scrisoare deschisă adresată fanilor lui Tottenham, atacantul explică motivele pentru care a absentat de la antrenamente și dă asigurări că va reveni sub comanda lui Nuno Espirito Santo.

Sunt aproape 10 ani de când mi-am făcut debutul la Spurs. Și în toți acești ani, voi – fanii – mi-ați arătat mereu sprijin total și dragoste. De aceea, am fost îndurerat când am văzut câteva dintre comentariile apărute în această săptămână, în care a fost pus la îndoială profesionalismul meu.

Deși nu voi intra în detalii, vreau să fie clar că niciodată, niciodată nu voi refuza să mă antrenez. Mă voi întoarce la echipă mâine, așa cum era programat.

Nu aș face nimic care să pună în pericol relația pe care o am cu suporterii care mi-au oferit sprijinul lor necondiționat de când sunt la acest club. Iar acest lucru este valabil și în acest caz”, susține Harry Kane.

03-08-2021
07:29

Scandal între foști internaționali, după ce Kane nu a mai venit la antrenamente

Atacantul echipei Tottenham Hotspur, Harry Kane, forțează un transfer la Manchester City și nu s-a prezentat la ultimele antrenamente, iar acest lucru a dus la o discuție în contradictoriu între foștii internaționali Rio Ferdinand și Jamie Carragher.

Fostul fundaș de la Manchester United crede că pentru bine internaționalului emnglez acesta ar trebui să o părăsească pe Spurs. ”Lăsați-l pe Paul Pogba să nu se prezinte la antrenamentele lui Manchester United și vedeți cum presa engleză și fanii o iau razna!

Elicopterele și organele poliției l-ar căuta numaidecât. Și nu spun că tacticile folosite de Harry Kane pentru a pleca sunt greșite, dacă ar fi să credem ce s-a spus. Harry vrea trofee și nu va deveni mai tânăr”, a scris Ferdinand pe rețelele de socializare.

Fost fundaș la Liverpool, Jamie Carragher i-a răspuns imediat fostului său rival: ”Nu sunt de acord, este greșit să nu te prezinți la antrenamente. Cu toții știm că vrea să plece și putem să înțelegem de ce. Dar Harry nu ar trebui să-și ruineze reputația sau relațiile cu fanii care îl idolatrizează, doar ca să obțină transferul. Spurs va fi mereu clubul LUI”.

Harry Kane nu își dorește să mai continue la Tottenham și în următorul sezon, deși conducerea încearcă să îl păstreze. Starul formației a refuzat să se mai prezinte la ultimele antrenamente ale echipei.

Pep Guardiola încearcă să îl aducă pe Kane la Manchester City, mai ales că are nevoie de un nou atacant valoros după plecarea lui Sergio Aguero la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Harry Kane forțează plecarea de la Tottenham

Harry Kane își dorește să plece de la Tottenham, formație unde a devenit un adevărat simbol, însă starul naționalei Angliei vrea să înceapă să câștige și trofee, el fiind unul dintre fotbaliștii de top care nu a pus mâna pe niciun trofeu în cariera de profesionist.

Jurnalistul Fabrizio Romano a vorbit despre situația lui Harry Kane la Tottenham și a anunțat că atacantul a refuzat să participe la antrenamentele de luni, 2 august, ale echipei.

ADVERTISEMENT

Deși își dorește să plece, Daniel Levy, președintele lui Spurs, nu ia în considerare o astfel de mutare, dorind să îl mai păstreze pe Kane încă un sezon, minim.

  • 28 de ani este vârsta lui Harry Kane

Manchester City se pregătește să ofere o sumă amețitoare pentru Kane

Manchester City se interesează de Harry Kane, fiind unul dintre fotbaliștii pe care Pep Guardiola îi dorește pentru noul sezon, iar „cetățenii” sunt gata să ofere 187.000.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Dacă mutarea s-ar realiza, Harry Kane ar deveni cel mai scump fotbalist englez din istorie, dar și cel mai scump transfer din istoria Premier League, record deținut în acest moment de Paul Pogba, mijlocașul lui Manchester United.

Și salariul pe care Harry Kane îl poate avea pe „Etihad” este la fel de amețitor, și anume 400.000 de lire sterline săptămânal, 20.800.000 de lire sterline pe an.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Harry Kane poate deveni și al doilea cel mai scump fotbalist din lume, fiind devansat doar de Neymar, care a fost cumpărat de PSG de la Barcelona pentru 222.000.000 de euro.

Harry Kane a fost dezamăgit și după finala pierdută de Anglia în fața Italiei la EURO 2020: „Nu puteam da mai mult.

Băieţii nu puteau da mai mult. Penalty-urile dau cea mai rea senzaţie din lume când pierzi. Nu a fost seara noastră, dar am avut un turneu fantastic şi ar trebui să ţinem capul sus. 

Bineînţeles că doare acum. Mă va durea o vreme, dar suntem pe drumul cel bun, construim şi sper că putem progresa de la an la an. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune. Am avut un start perfect de meci”.

  • 120.000.000 de euro este cota de piață a lui Harry Kane, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT