Harry Kane a urmărit meciul cu Italia din faţa şemineului. Când poate reveni pe gazon

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
28/03/2018, 17:23
Harry Kane a urmărit meciul cu Italia din faţa şemineului. Când poate reveni pe gazon

Harry Kane e nu doar golgeterul Premier League şi omul cu cifre apropiate de realizările din acest sezon ale lui Leo Messi şi Cristiano Ronaldo. Este pumnalul din atacul Angliei, omul care a adus multe puncte reprezentativei ţării sale. Absenţa puternicului atacant de la Tottenham în cele două meciuri de verificare, în Olanda şi acasă cu Italia, s-a văzut cu ochiul liber.

Kane s-a accidentat la gleznă, în urma ciocnirii cu portarul lui Bournemouth, Begovic şi va sta pe tuşă o lună, în cel mai fericit caz. El nu s-a deplasat la stadionul Wembley pentru a vedea pe viu ce fac coechipierii lui de la naţională cu Italia. A preferat să stea acasă, în faţa plasmei şi a şemineului şi să le ţină pumnii de acolo.

Kane, elogiat de Southgate

Selecţionerul Gareth Southgate a declarat despre absenţa lui Kane că este una foarte importantă, care afectează tot mecanismul tactic al echipei Angliei: “Uitaţi-vă la cifrele lui Harry. Să te afli la acelaşi nivel ca număr de goluri cu Messi şi Ronaldo, care sunt cei mai bun din lume, e ceva uluitor şi arată cât de important este Kane când se află pe teren”

Jucătorul lui Tottenham a fost declarat până acum de şase ori câştigător al titlului de cel mai bun fotbalist al lunii în Premier League, dar are un mare of. Se află de ani buni la echipa londoneză, cu care a reuşit doar să joace o finală de Cupa Ligii şi să ocupe în ultima ediţie locul secund în campionat. Acum Tottenham va forţa contra lui Manchester United accesul în finala Cupei Angliei, iar Kane doreşte enorm să fie pe teren şi să ajute la calificarea în finală. VEZI VIDEO

Închide ×