Premier League

Harry Kane, out până în martie! Atacantul lui Tottenham s-a rupt în meciul cu Manchester United! Video

15.01.2019 | 20:59
Harry Kane out pana in martie Atacantul lui Tottenham sa rupt in meciul cu Manchester United Video

Harry Kane ar putea să fi out pentru trei luni. Pe finalul meciului Tottenham – Manchester United 0-1, atacantul londonezilor a suferit o accidentare după un duel cu Phil Jones. Fotbalistul de 25 de ani nu a mai putut continua pe teren, iar Mauricio Pochettino ar putea avea mari probleme.

UPDATE, ora 21:00 / Harry Kane va lipsi de pe teren până la începutul lunii martie, când va reveni la antrenamente. În aceste condiţii, atacantul va rata dubla cu Borussia Dortmund şi va fi monitorizat de medicii clubului în tot acest timp.


Atacantul lui Tottenham Hotspur a ieşit şchiopătând de pe teren, iar marţi va efectua un RMN. Harry Kane a suferit accidentarea la ligamentele gleznei piciorului stâng. Conform presei din Anglia, internaţionalul englez ar putea să lipsească trei luni, iar londonezii şi-ar pierde cel mai bun marcator al echipei într-o perioadă de foc. În aceste condiţii, atacul lui Tottenham Hotspur ar putea să sufere, din moment ce conducătorii londonezilor nu sunt dispuşi să facă transferuri în această iarnă.

Harry Kane, out trei luni? Pochettino, îngrijorat de gravitatea accidentării

Harry Kane ar putea să fie out pentru trei luni, iar Mauricio Pochettino va fi obligat să se bazeze în atac pe Fernando Llorente. Atacantul spaniol a jucat puţin în acest sezon, iar fanii echipei din capitala Angliei se tem că Tottenham ar putea să sufere în următoarele meciuri. Londonezii au fost loviţi de un val de accidentări în actualul sezon, jucătorii care au participat la Mondialul din Rusia fiind cei care au avut cele mai multe probleme.

“Sunt destul de îngrijorat. Încă nu ştim ce s-a întâmplat cu Harry Kane. La Moussa (n.r. Moussa Sissoko) este o problemă minoră, dar tot trebuie să fim atenţi. La Kane, problemele ar putea fi mai mari. A suferit o lovitură pe final şi cred că şi-a sucit glezna. Vom afla mai multe în următoarele zile, dar sper să nu fie ceva serios”, a declarat Mauricio Pochettino la finalul meciului Tottenham – Manchester United 0-1. În actualul sezon, Harry Kane a marcat 20 de goluri în cele 31 de meciuri jucate pentru londonezi în toate competiţiile. În plus, atacantul de 25 de ani a oferit şase pase decisive.