Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Harry Kane răspunde criticilor lui Gary Lineker: „Nu mi-aș dori să fiu lipsit de respect!”

Căpitanul Angliei, Harry Kane, a răspuns criticilor aduse naționalei Angliei, după egalul cu Danemarca. Naționala „celor trei lei” a trecut printr-un val de critici.
24.06.2024 | 08:30
Harry Kane raspunde criticilor lui Gary Lineker Nu mias dori sa fiu lipsit de respect
Harry Kane a răspuns criticilor lui Gary Lineker de la EURO 2024. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Harry Kane a reușit să marcheze primul în partida Angliei cu Danemarca de la EURO 2024, dar reușita sa nu a fost suficientă pentru ca naționala sa să învingă.

Harry Kane răspunde criticilor lui Gary Lineker: „Foștii jucători care sunt experți acum trebuie să își dea seama”

Anglia a terminat la egalitate partida cu Danemarca de la EURO 2024, scor 1-1, în a doua partidă disputată de ei în grupa C de la Campionatul European din Germania.

ADVERTISEMENT

Naționala „celor trei lei” a lovit prima, prin căpitanul Harry Kane (min. 18), dar danezii au egalat prin Morten Hjulmand (min. 34), stabilind astfel scorul final al partidei. Ultimele meciuri din grupă sunt programate pe 25 iunie, Anglia – Slovenia (Koln, ora 22:00) și Danemarca – Serbia (Munchen, ora 22:00).

Fostul internațional englez, Gary Lineker, a criticat evoluția Angliei și a aruncat niște „săgeți” către Gareth Southgate și Harry Kane: „Cred că antrenorul trebuie să-i spună ‘Am nevoie de mai mult de la tine, Harry’. Nu și-a creat spațiu”, a spus Gary Lineker după ultimul rezultat al englezilor.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Angliei, Harry Kane, a ținut să răspundă criticilor aduse de fostul internațional englez, printr-o manieră plină de respect.

“Nu mi-aș dori niciodată să fiu lipsit de respect față de niciun jucător, în special de unul care știe cum este să joci pentru Anglia. Ceea ce poate că foștii jucători trebuie să-și dea seama, este că e foarte greu să nu asculți ce zic, mai ales pentru jucătorii tineri care nu sunt obișnuiți cu criticile.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna simt că au o responsabilitate, știu că trebuie să fie sinceri, oamenilor le pasă de ceea ce spun și îi ascultă. Toată lumea le așteaptă părerea, dar concluzia e că nu am mai câștigat nimic ca națională de foarte mulți ani și mulți dintre acești jucători au făcut parte din asta și știu cât de greu este. Nu vreau să fiu lipsit de respect, dar tot ce aș spune este să-și amintească cum a fost să poarte acest tricou și că vorbele lor sunt ascultate”, a declarat căpitanul Angliei, Harry Kane.

Anglia este foarte aproape de o calificare în optimi

Anglia, în frunte cu Harry Kane și Jude Bellingham, vrea să facă un turneu final de Campionat European de ținut minte. Naționala „celor trei lei” a câștigat prima partidă cu scorul de 1-0, în fața Serbiei, iar în al doilea meci de la EURO a remizat, 1-1, cu Danemarca.

ADVERTISEMENT

Ultima partidă a naționalei selecționate de Gareth Southgate are loc marți, pe 25 iunie, de la ora 22:00, la Koln. La precedentul Campionat European, Anglia s-a oprit în finală, unde Italia a câștigat la loviturile de departajare, chiar pe Wembley.

Vino pe Insula Euro din Parcul Titan să urmărim împreună naționala

Suporterii echipei naționale sunt invitați pe Insula Euro din parcul Titan să urmărească pe un ecran uriaș toate meciurile de la Euro 2024. Pe lângă experiența de a vedea împreună partidele de la Campionatul European, fanii vor avea la dispoziție și puncte de vânzare mâncare sau băutură, se vor distra cu diverse jocuri și vor asculta în fiecare zi concerte live cu DJ sau cu trupe și artiști de top, precum Puya, Antonia sau Ruby.

ADVERTISEMENT
1.40 este cota BETANO pentru o victorie a Angliei cu Slovenia