Harry Kane, ratarea Campionatului Mondial 2018 în duelul cu Croaţia. Video

in CM 2018
11/07/2018, 22:12
Harry Kane, ratarea Campionatului Mondial 2018 în duelul cu Croaţia. Video
Harry Kane a oferit cea mai mare ratare de la CM2018

Harry Kane, golgheterul Campionatului Mondial 2018, a oferit cea mai mare ratare la ediţia turneului disputat în Rusia în partida Croaţia – Anglia . Vârful lui Tottenham nu a reuşit să îl învingă pe portarul Subasic din doar 2 metri, deşi a avut această şansă în două rânduri.

Căpitanul Angliei l-a depăşit în primă fază pe portarul croat, însă a trimis în bară mingea, deşi portarul advers părăsise poarta. Execuţia a fost blocată în prealabil şi de către Domagoj Vida, cel care s-a aflat pe linia porţii în momentul ultimei execuţii. Faza lui Kane a fost semnalizată în afara jocului de asistent, însă reluările au demonstrat contrariul, iar un eventual gol ar fi fost validat în urma arbitrajului video.

Kane, cel mai bun marcator la Campionatul Mondial 2018

Fotbalistul lui Tottenham a marcat de şase ori la turneul final din Rusia şi este golgheterul întrecerii. Evoluţiile excelente din ultima perioadă au atras interesul celor de la Real Madrid, club care este dispus să ofere 230 de milioane de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG live video se joacă acum. Super duel între Salah și Neymar!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×