Sport

Harry Kane, ridicat în slăvi de fostele glorii ale lui Tottenham. „Este ca Maradona!”

Atacantul lui Tottenham, Harry Kane, a fost comparat cu Diego Maradona, deși nu a oferit decât o pasă decisivă în victoria de duminică împotriva Newcastle.
05.04.2022 | 16:37
Harry Kane ridicat in slavi de fostele glorii ale lui Tottenham Este ca Maradona
Harry Kane nu a înscris deloc în victoria cu 5-1 a lui Tottenham împotriva lui Newcastle. Sursa foto: EPA/VINCENT MIGNOTT
ADVERTISEMENT

Tottenham a primit ieri, la Londra, pe Newcastle. Victoria cu 5-1 a gazdelor a făcut ca Spurs să se ridice pe tabelă pe locul patru, cu 19 puncte sub liderul Manchester City.

Harry Kane, comparat cu Diego Maradona

Atacantul lui Spurs nu a marcat niciunul din cele cinci goluri, dar au existat multe laude pentru contribuția sa de pe teren, în meciul cu Newcastle United.

ADVERTISEMENT

Una dintre vocile care au lăudat jocul lui Harry Kane este fostul jucător al lui Spurs, David Ginola, care a mers chiar până la a-l compara pe Kane cu Diego Armando Maradona.

„Noul playmaker al lui Spurs, v-am zis, este un nou Harry Kane”, a spus Ginola. „El e numărul 10 al lor acum, este ca Maradona! Este noul Harry Kane”.

ADVERTISEMENT

Kane a fost desemnat omul meciului în cadrul transmisiunii de către Sky Sports, în ciuda faptului că nu a avut niciun gol în fața porții.

Antonio Conte laudă performanța lui Harry Kane

Antrenorul lui Spus, Antonio Conte, a lăudat la rândul său performanța lui Kane, deși a susținut că și-ar fi dorit ca acesta să marcheze.

ADVERTISEMENT

„Performanța lui a fost uimitoare”, a declarat Conte după meci. „I-am spus la finalul meciului ‘păcat că nu a marcat’, dar a jucat fantastic și a dat o pasă de gol”.

„Să ai un astfel de jucător în echipă te face puternic, să-l avem în echipa noastră este foarte important. Îmi place persoana, în primul rând, uneori jucătorii cu mare talent nu muncesc din greu.

ADVERTISEMENT

Înainte de un mare jucător, este un mare coleg. A fost un exemplu încă din prima zi. De obicei, atunci când ești un jucător de top, uneori ești puțin leneș, dar ce îmi place este că reprezintă un mare exemplu pentru coechipierii săi”.

Harry Kane este în continaure cel mai bun marcator al lui Tottenham în acest sezon, cu 12 goluri marcate și șase pase decisive.

ADVERTISEMENT