ADVERTISEMENT
Sport

Harry Kane s-a destănuit în fața lui Gary Neville: „Vreau să fiu la nivelul lui Messi și Ronaldo. De 16 ani sunt la Tottenham!”

Harry Kane a vorbit cu Gary Neville despre dorința sa de a pleca de la Tottenham și despre faptul că vrea să fie la nivelul lui Messi și Ronaldo.
Autor: Andrei Șchiopu | 20.05.2021 | 21:48
Harry Kane s-a destănuit în fața lui Gary Neville: „Vreau să fiu la nivelul lui Messi și Ronaldo. De 16 ani sunt la Tottenham!”
Harry Kane s-a destănuit în fața lui Gary Neville: „Vreau să fiu la nivelul lui Messi și Ronaldo. De 16 ani sunt la Tottenham!”. Sursă foto: thesun.co.uk

Harry Kane este un atacant emblematic pentru Tottenham, însă nu vrea să mai continue la Spurs din sezonul viitor, ci vrea să înceapă o nouă experiență, în speranța că va reuși să câștige trofee.

ADVERTISEMENT

Deși este golgheterul echipei an de an și chiar și al Premier League, Harry Kane nu a reușit să câștige niciu măcar un trofeu în toată cariera sa, iar acest lucru apasă pe umerii atacantului naționalei Angliei.

Destăinuirile lui Harry Kane în fața lui Gary Neville

Harry Kane a purtat o discuție cu Gary Neville pe tema plecării sale de la Tottenham, însă atacantul lui Spurs a spus mai multe decât simple declarații, a mărturisit și nivelul real pe care îl țintește.

Kane vrea să ajungă la un nivel asemănător cu cel al lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, în plus vrea să câștige trofee an de an și să marcheze minim 50 de goluri pe sezon, pentru că simte că poate face o astfel de performanță sportivă.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să ajung la un final de carieră, în care să am nici cel mai mic regret. Deci, vreau să fiu cea mai bună versiune a mea. Am spus-o înainte, nu am spus niciodată că voi sta la Spurs până la finalul carierei mele.

Încă simt că am mai am de jucat mult și că pot explora ceva noi. Mai am de jucat încă șapte sau opt ani. Nu mă grăbesc deloc. Nu sunt disperat să fac nimic. Simt doar că mai am mult să ofer. Simt că pot fi chiar mai bun decât am fost, că pot să produc cifre mai bune decât cele pe care le am acum.

Nu mi-e frică să spun că vreau să fiu cel mai bun. Nu mi-e frică să încerc să ajung la nivelul lui Ronaldo și Messi. Este ținta mea supremă. Asta țintesc. Să câștig trodee, să marchez 50, 60, 70 de goluri pe sezon. Este standardul pe care vreau să mi-l setez”, a spus Kane pentru dailymail.co.uk.

ADVERTISEMENT
  • 27 de ani este vârsta lui Harry Kane

„Am fost la Tottenham 16 ani din viață!”

Harry Kane a continuat și a spus că speră să poarte niște discuții în termeni amiabili cu conducerea lui Tottenham, gândindu-se că 100.000.000 de lire sterline în schimbul său ar fi o sumă bună.

ADVERTISEMENT

„Nu știu, mă gândesc că poate vor să mă vândă. Posibil să se gândească: „Dacă pot să primesc 100 de milioane de lire pe tine, de ce nu? Înțelegi ce vreau să spun? Nu o să mai valorez atât peste doi sau trei ani.

Sper că avem o relație bună. Am dat clubului… ei bine, am fost acolo 16 ani din viața mea. Deci, sper să avem o conversație bună, onestă și să vedem unde ne situăm”, a mai spus Kane.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Tottenham a pierdut lupta pentru top 4 și acum luptă să prindă un loc de cupă europeană, care poate fi și un loc în Conference League, deși nu ar fi o bucurie prea mare pentru club și fani.

  • 120.000.000 de euro este cota de piață a lui Harry Kane, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!