Sport

Harry Kane vrea să plece de la Tottenham! La ce echipă se poate transfera starul lui Spurs

17.05.2021 | 22:01
Harry Kane vrea sa plece de la Tottenham La ce echipa se poate transfera starul lui Spurs
ADVERTISEMENT

Harry Kane vrea să plece de la Tottenham după un nou sezon ratat al lui Spurs, la finalul căruia nu a câștigat din nou niciun trofeu.

Atacantul naționalei Angliei nu a câștigat până acum în cariera de fotbalist profesionist niciun trofeu și vrea să înceapă să cucerească și titluri, nu doar să fie golgheter al echipei.

ADVERTISEMENT

Evident, Kane nu duce lipsă de oferte, deja Manchester United, Manchester City și Chelsea sunt pe urmele lui, iar Tottenham ar putea să îl lase să plece, la dorința lui, dar nu pe o sumă mai mică de 150.000.00 de euro.

Harry Kane vrea să plece de la Tottenham

Harry Kane își dorește o experiență nouă și și-a exprimat din nou dorința de a pleca de la Tottenham, pentru a merge la un nou club, unde ar avea mai multe șanse să se lupte pentru trofee.

ADVERTISEMENT

Conducerea lui Spurs nu vrea să îl lase să plece pentru o sumă mai mică de 150.000.000 de euro, însă încearcă să facă tot posibilul pentru a-l păstra în continuare pe Kane la club.

O decizie finală va fi luată de Harry Kane după Campionatul European din vară, unde speră să pună mâna pe trofeu cu naționala Angliei, una dintre principalele favorite la câștigarea EURO 2020, anunță jurnaliștii de la The Sun.

ADVERTISEMENT

În afară de echipele din Premier League care îl doresc, Kane se află și pe lista lui PSG, acolo unde e dorit de Mauricio Pochettino, fostul său antrenor, dar și de Real Madrid, care nu s-ar afla la prima tentativă de a-l transfera.

  • 2024 este anul în care îi va expira contractul lui Harry Kane la Tottenham

Are două titluri de golgheter în Premier League

Harry Kane este un produs al Academiei de Fotbal a lui Arsenal, însă viața l-a adus să fie un adevărat lider pentru Tottenham, marea rivală a „tunarilor”.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, Harry Kane a ieșit de două ori golgheter al Premier League, în 2016, marcând 25 de goluri și în 2017, când a înscris 29 de goluri, însă nu a cucerit niciun trofeu cu Spurs.

Harry Kane a jucat și o finală de Champions League, însă finala din 2019 a fost câștigată de Liverpool, scor 2-0, iar el rămânea din nou fără un trofeul la Tottenham.

În actualul sezon, Harry Kane a marcat nu mai puțin de 32 de goluri, oferind 16 pase decisive, în 47 de meciuri jucate în toate competițiile.

Pentru naționala Angliei, Harry Kane a marcat de 34 de ori, în 53 de selecții, jucând și „finala mică” a Campionatului Mondial din 2018, pe care Anglia a pierdut-o în fața Belgiei, însă.

  • 120.000.000 de euro este cota de piață a lui Harry Kane, conform transfermarkt.com
  • 27 de ani este vârsta lui Harry Kane
ADVERTISEMENT