Fotbal international

VIDEO / Juventus s-a DISTRAT cu AC Milan. Roma, la 10 puncte de torinezi

REZULTATELE ZILEI...
07.02.2015 | 23:50
VIDEO  Juventus sa DISTRAT cu AC Milan Roma la 10 puncte de torinezi

REZULTATELE ZILEI

juvennnnnn

CLASAMENT

clasa

FINAL DE MECI! Juventus se impune în derby-ul cu AC Milan, scor 3-1. Astfel, Juventus s-a dus la 10 puncte de AS Roma, însă are un meci în plus disputat.

Min. 65: GOOOOOL JUVENTUS! Morata duce scorul la 3-1 pentru torinezi.

Loading the player…

Min. 54: Ocazie mare de gol AC Milan! Buffon este atent şi respinge mingea în corner.

A început repriza secundă!

PAUZĂ PE JUVENTUS STADIUM! Gazdele conduc cu 2-1 după 45 de minute!

* Lui Bonucci nu prea i-a ieşit sărbătorirea golului!

Loading the player…

Min. 31: GOOOOL JUVENTUS! Bonucci duce iar gazdele în avantaj! Juventus a înscris la doar 3 minute după ce au făcut-o oaspeţii.

Loading the player…

Min. 30: Morata înscrie, însă se afla într-o poziţie de ofasid şi golul este anulat!

Min. 28: GOOOOOOL AC MILAN! Diavolii egalează prin Antonelli!

Loading the player…

* Italienii sînt de părere că Tevez a plecat dintr-o poziţie suspectă de ofsaid!

calcio

Min. 14: GOOOOL JUVENTUS! Tevez deschide scorul după o cursă excelentă!

Loading the player…

Juventus a pregătit o coregrafie superbă în duelul cu AC Milan. 

Loading the player…

A început meciul!

UPDATE / ECHIPELE DE START:

juventus

Derby-ul celor mai iubite echipe din Italia, Juventus şi Milan, se joacă sîmbătă de la ora 21:45 pe Juventus Stadium. În acest an, disputa pare mai dezechilibrată ca niciodată. Juventus e liderul clasamentului, avînd 21 de puncte mai mult decît Milan (locul 8) după doar 21 de etape scurse. 

Respect imens între cele două echipe

Juventus şi AC Milan e un derby în Italia, însă chiar dacă cele două echipe s-au bătut de multe ori în lupta pentru titlu şi pentru alte trofee, rivalitatea între cele două nu e considerată acerbă. Ambele echipe sînt considerate bogate, au o puternică tradiţie în Italia şi ambele au contribuit mult la succesele naţionalei Italiei.

Mai mult, Juve şi Milan au făcut front comun în anul 2006 cînd a izbucnit scandalul “Calciopolli”, moment în care Juventus a fost retrogradată şi Inter a cîştigat titlul. Mai mult, Juve şi Inter erau pînă la acel scandal singurele echipe care nu au retrogradat.

Juventus şi Milan sînt unite de ura pentru Inter, ambele fiind împotriva filozofiei „nerrazurrilor”, care adoptă o strategie pro jucători sud-americani. Mai mult, de-a lungul timpului între cele două echipe au avut mai multe schimburi spectaculoase de jucători: Pirlo, Inzaghi, Matri, Abbiati şi mulţi alţii.

Din aceste motive, derby-ul dintre Juventus şi Milan nu e cunoscut sub nici un nume cum sînt cele dintre Juve şi Inter (Derby d’Italia), Milan – Inter (Derby della Madonnina), Roma – Lazio (Derby della Capitale) sau Juventus – Torino (Derby della Molle).

Harta suporterilor celor două echipe în Italia

Gazzetta dello Sport a realizat în colaborare cu Facebook o hartă a suporterilor lui Juventus şi Milan pe teritoriul Italiei. În fiecare regiune este calculat procentul care simpatizează cu una dintre cele două echipe. Eşantionul îl reprezintă utilizatorii Facebook din diferitele regiuni din Italia care şi-au manifestat simpatia pentru una dintre cele două echipe.

Pe baza utilizatorilor e calculat procentajul în fiecare regiune. Dacă suporterii care predomină sînt cei cu albastru, atunci există o majoritate a suporterilor lui Juve, dacă culoarea predominantă e roşu, înseamnă că în regiune sînt mai mulţi suporteri ai Milanului.

Tags: