News

Scandal sexual în USR: O membră l-a acuzat pe Cristian Ghinea de hărțuire!

24.08.2019 | 17:18
Scandal sexual in USR O membra la acuzat pe Cristian Ghinea de hartuire
Cristian Ghinea, acuzat de o colegă din USR de hărțuire sexuală *foto: facebook

Scandal sexual în USR, după ce un membru l-a acuzat de hărțuire pe europarlamentarul Cristian Ghinea, pe unul dintre grupurile interne de facebook ale partidului. Mariana Rada, membru USR Diaspora, a scris că liderul USR a încercat să o îmbete și i-a pus mâna pe fund la un eveniment al USR. Femeia a negat apoi afirmațiile, dar în același timp i-ar reproșat liderului partidului, Dan Barna, faptul că nu a avut nicio reacție.

Acuză de hărțuire sexuală la USR. Cristian Ghinea este cel vizat

Mariana Rada a publicat pe grupul intern al USR o postare în care a dat de înțeles că ar fi fost abordată de un lider de partid la un eveniment al partidului: „I dreamed a dream… unde Supremus Libidinosus, la o petrecere USR unde am fost invitată de un prieten, m-a invitat la nişte shot-uri. Şi în visul meu eram deja puţin obosită şi luată. Dar am acceptat provocarea Domniei Sale. Şi a urmat shot.după.shot… le.cam pierdusem şirul ce e drept. Iar Nesimporcul nu doar că mi-a pus mâna pe fund, dar mi-a şi şoptit ceva nedemn de o doamnă ca mine.cu toate că.eram singură. Nu l-am lovit, chiar şi în vis nu sunt adepta violenţei fizice. Şi foarte rar apelez la cea verbală. Norocul meu este că a apărut un cavaler negru pe un cal alb şi m-a salvat din situaţia neplăcută şi vulnerabilă în care mă aflam.

Şi când m-am trezit din vis am primit un sms de la Ghinea care m-a invitat în USR Sector 3. I-am mulţumit şi i-am zis că intru la sectorul 5. Nu era un vis evident. Cavalerul negru e Adrian Dinu. Şi să vedem cine ghiceşte cine e Supremus Libidinosus”, arată Mariana Rada, într-o postare făcută pe grupul intern al USR denumit „Pădurea Spânzuraţilor 3.0”. Întrebată dacă se referă la Cristian Ghinea, reacția membrului USR a fost „evident”.

Cristian Ghinea, acuzat de o colegă din USR de hărțuire sexuală
Cristian Ghinea, acuzat de o colegă din USR de hărțuire sexuală *foto: captură adevărul

Femeia care îl acuză pe Ghinea de hărțuire sexuală l-a luat la rost și pe Dan Barna

Rada și-a șters postarea de pe grup, dar a revenit și a spus că s-a arătat dezamăgită de faptul că Ghinea nu a pățit nimic, reproșurile sale mergând până la liderul partidului, Dan Barna: „Am şters postarea cu libidinosul. Nu ştiu câţi din voi realizează cât de greu este pentru o femeie să recunoască public (cum este acest grup) că a fost hărţuită sexual. Pentru cine nu înţelege termenul de hărţuire, îl invit la dicţionar. Mi-e silă să citesc comentarii de genul: tu ai provocat, e vina ta, dar de ce ai tăcut atâta timp, dar de ce tocmai acum în campanie, libidinosul nu bea niciodată shot-uri, e adevărat? Chiar e el? … lista poate continua. Cred că s-au făcut printscreenuri care pot fi făcute public, în afara USR. Fiecare dintre noi îşi asuma responsabilitatea şi consecinţele acţiunilor sale. Dacă nesimţitul mă va da în judecată pe diverse motive, va fi alegerea lui”, a explicat Mariana Rada.

„Mulţumesc femeilor care: au citit, reacţionat cumva şi mai ales celor care şi-au arătat simpatia şi empatia. Mulţumesc bărbaţilor pentru suportul moral. Nu ştiţi cât de mult contează pentru o femeie să fie crezută, înţeleasă şi mai ales să i se ofere suport în caz că decide să acţioneze legal. Ruşine femeilor care nu mă cred. Ruşine femeilor care ar putea face ceva. Ruşine Gabriela Dan care mi-a scris în privat. Ruşine Gabriela Ferguson care nu răspunde. Ruşine Ghinea care nu răspunde. Ruşine BN care nu se autosesizează. Ruşine băieţeilor care m-au jignit profund. Ruşine Dan Barna care e preşedinte de partid azi. Eu nu merg public, nici pe Poiană, nici în afara USR cu această informaţie”, a mai scris membrul USR, potrivit adevarul.ro.

Tags:
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită