Fotbal international

Hat-trick Paulo Dybala în Juventus – Young Boys 3-0. Fază genială în repriza secundă. Video

02.10.2018 | 21:45
Hattrick Paulo Dybala in Juventus  Young Boys 30 Faza geniala in repriza secunda Video
ADVERTISEMENT

Argentinianul Paulo Dybala a reușit un hat-trick în partida Juventus – Young Boys, contând pentru etapa a doua din grupele UEFA Champions League. Totul în condițiile în care pe teren nu s-au aflat două piese grele ale torinezilor, Cristiano Ronaldo și Douglas Costa.

Dybala a deschis scorul în minutul 5, fructificând cu piciorul stâng pasa perfectă trimisă de Leonardo Bonucci. A marcat din nou în minutul 33, atent fiind după șutul lui Matuidi, respins în față de portarul advers. Cel mai frumos gol a venit însă în minutul 69. Pentru Dybala, reușita a fost simplă, din câțiva metri cu poarta goală, dar întreaga fază colectivă a torinezilor a deveni virală.

ADVERTISEMENT

Hat-trick Paulo Dybala în Juventus – Young Boys 3-0

Vezi aici golurile sale

Pentru Juventus aceasta a fost cea de-a opta victorie din tot atâtea meciuri jucate. Torinezii câștigaseră și în prima etapă din grupele Ligii Campionilor, 2-0 pe terenul Valenciei, într-un meci în care Ronaldo a fost eliminat pentru prima dată în carieră în această competiție.

Dybala nu avusese însă un start de sezon grozav, marcând un singur gol în primele șase runde din campionat. În plus, cu Valencia nu a jucat. De altfel, Allegri a început să-l utilizeze tot mai puțin pe argentinian de la sosirea lui Ronaldo. Într-un interviu acordat recent presei din Italia, Dybala a recunoscut faptul că acum e nevoit să șuteze mai rar la poartă atunci când se află pe teren cu starul adus de la Real Madrid în această vară.

ADVERTISEMENT

Dybala (24 ani) a fost transferat de la Palermo în 2015. A marcat pentru torinezi 72 de goluri în 147 de partide, iar cota sa de piață a ajuns la 110 milioane de euro. Cariera și-a început-o la Instituto Cordoba, un micuț club din Argentina care a cochetat rareori cu prima ligă.

Dybala are 14 selecții și la echipa națională a Argentinei, pentru care nu a reușit să înscrie niciun gol însă.

ADVERTISEMENT