Fotbal international

Haţegan a izbucnit în lacrimi după Germania-Olanda! Românul a aflat la pauză că mama sa a murit

20.11.2018 | 10:20
Hategan a izbucnit in lacrimi dupa GermaniaOlanda Romanul a aflat la pauza ca mama sa a murit
Haţegan a izbucnit în lacrimi după Germania-Olanda! Românul a aflat la pauză că mama sa a murit
ADVERTISEMENT

Ovidiu Haţegan, în vârstă de 38 de ani, a condus meciul dintre Germania şi Olanda din Liga Naţiunilor. Arbitrul român a primit o veste cumplită la pauza meciului: tocmai aflase că mama sa a murit. El a dus la bun sfârşit meciul, însă la final nu s-a mai putut stăpâni şi a izbucnit în lacrimi.

Primul jucător care l-a consolat pe Haţegan este olandezul Virgil van Dijk, care a venit la arbitru şi l-a îmbrăţişat. La interviurile de după meci, fundaşul lui Liverpool a dezvăluit ce i-a spus lui Haţegan.

ADVERTISEMENT

Haţega, în lacrimi după Germania-Olanda! Ce i-a spus Virgil van Dijk la final

“Omul a cedat nervos. Avea lacrimi în ochi, pentru că tocmai aflase că și-a pierdut mama. I-am spus să fie puternic și i-am transmis că a condus foarte bine meciul. E un lucru mărunt, dar poate îl ajută”, a fost declarația lui Van Dijk, preluată de presa olandeză.

VEZI VIDEO: 

Ovidiu Haţegan stabilise cu familia la plecarea din ţară ca el să fie informat permanent despre starea de sănătate a mamei sale, grav bolnavă. El a condus foarte bine meciul, încheiat la egalitate, 2-2, batavii reuşind să egaleze în prelungirile confruntării prin van Dijk. Reuşita fundaşului a calificat Olanda în play-off-ul din Liga Naţiunilor. Ultima fază a competiţiei se va desfăşura în Portugalia pe stadioanele din Porto și Guimaraes.

ADVERTISEMENT

Semifinalele vor avea loc pe 5 şi 6 iunie, în timp ce finala Ligii Naţiunilor se va disputa pe data de 9 iunie. Câştigătoarea se va califica direct la Campionatul European din 2020, la fel ca şi câştigătoarele din play-off din Ligile B, C şi D.