Cele mai citite

Haţegan a vorbit despre ratarea Mondialului: “E trist, dureros, dar sunt un om puternic!”

Ovidiu Haţegan, cel mai bine cotat arbitru din România, a vorbit despre ratarea Campionatului Mondial din Rusia în urma greşelii din barajul pentru întrecerea de vara viitoare.
10.01.2018 | 13:55
Haţegan a vorbit despre ratarea Mondialului:

Centralul din Arad a fost lăsat în afara lotului de arbitrii care vor participa la Campionatul Mondial din 2018, după ce a comis o eroare gravă la partida tur dintre Irlanda de Nord şi Elveţia, din cadrul barajului pentru turneul final de vara viitoare. 

“Din păcate nu mă aflu printre cei 36, dar o să vedem dacă o să fiu arbitru video. Cu siguranţă a avut o influenţă mare şi ce s-a întâmplat în meciul de baraj. Nu e un secret şi nu mă ascund în spatele vorbeloer. A fost un moment trist, neplăcut pentru mine, trist pentru că am făcut aceea greşeală. E dureros pentru că timp de trei ani şi jumătate am avut împreună cu echipa mea nişte rezultate şi nişte prestaţii foarte, foarte bune. În lumea noastră la fel ca în cea a portarilor o greşeală se vede întotdeauna.”, a spus arbitrul.

Haţegan mai are o şansă

Arbitrul român ar putea totuşi să participe la Campionatul Mondial din 2018, în cazul în care va fi ales din lista extinsă. FIFA urmează să anunţe în perioada următoare alţi 10 arbitri care vor merge în Rusia la turneul final. Campionatul Mondial din Rusia ar putea avea parte de arbitraj video, iar Ovidiu Haţegan ar putea prinde un loc disponibil.

“Am trecut peste, suntem oameni puternici, de asta reuşim săptămână de săptămână să trecem câte un examen sau chiar două. Nu ştiu dacă sunt mulţi în lumea asta cu două examene săptămânal. Când eram studenţi dădeam la 6 luni examene, acum dacă nu treci un examen, săptămâna viitoare nu ai meci. Sunt un om puternic, am trecut peste”, a declarat Haţegan la Telekom Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri