Carousel hot news

Super meci arbitrat de Ovidiu Haţegan: Brazilia – Anglia!

O brigadă sută la sută românească va arbitra partida dintre Brazilia şi Anglia, din penultimul act al Cupei Mondiale U17, întrecere ce se desfăşoară în India. Partida dintre Brazilia şi...
Autor: Cosmin Cojocareanu | 24.10.2017 | 13:55
Super meci arbitrat de Ovidiu Haţegan: Brazilia - Anglia!

O brigadă sută la sută românească va arbitra partida dintre Brazilia şi Anglia, din penultimul act al Cupei Mondiale U17, întrecere ce se desfăşoară în India. Partida dintre Brazilia şi Anglia, din semifinalele Cupei Mondiale U17, va fi condusă la centru de o brigadă românească. La centru va fi Ovidiu Haţegan. El va fi susţinut la cele două margini de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe.

Meciul care va decide una dintre finalistele Mondialului ce se desfăşoară în India este programat miercuri, de la ora 14:30, la Kolkata. Învingătoarea partidei dintre Brazilia şi Anglia va întâlni în finală câştigătoarea duelului Spania – Mali. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

În actualul sezon, Haţegan a fost delegat la Sporting – Barcelona

Pentru Ovidiu Haţegan nu este prima delegare de o asemenea anvergură. Cel mai în vogă arbitru român a mai condus şi partide din competiţii precum Cupa Mondială U20, Jocurile Olimpice 2016 şi Campionatul European 2016.

În actuala stagiune, Ovidiu Haţegan a fost la centru în nouă partide. Şapte în Liga 1 Betano, între care şi derby-urile CS Universitatea Craiova – Dinamo Bucureşti, CFR Cluj – Steaua Bucureşti. Pe plan internaţional a condus Sporting Lisabona – FC Barcelona, în grupele Ligii Campionilor, şi Celtic Glasgow – Astana, în preliminariile Europa League.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!