Haţegan va arbitra în Champions League! A primit meci cu miză

Vicentiu Dinescu   
în Fotbal international
04/12/2017, 16:43
Haţegan va arbitra în Champions League! A primit meci cu miză

Haţegan are şanse minime să prindă lotul pentru Cupa Mondială din 2018, după ce a defavorizat flagrant naţionala Irlandei de Nord în meciul cu Elveţia din manşa tur a barajului de calificare pentru turneul final.

Ovidiu Haţegan a fost delegat de UEFA la partida dintre echipa NK Maribor şi formaţia FC Sevilla din ultima etapă a grupei E a Champions League. Slovenii nu mai au nicio şansă de calificare, însă spaniolii au nevoie de victorie pentru a fi siguri de prezenţa în primăvara Champions League.

Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe

Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe vor fi asistenţii arbitrului arădean, în timp ce Radu Ghinguleac va fi cel de-al patrulea oficial. Asistenţii adiţionali la acest meci vor fi Istvan Kovacs şi Sebastian Colţescu. Partida se va disputa miercuri, de la 21:45, pe Stadionul Ljudski vrt.

Tot în această săptămână, Marius Avram a fost delegat la partida din UEFA Youth League dintre FC Barcelona şi Sporting Lisabona. Meciul se va disputa marţi, începând cu ora 15:00. Avram îi va avea alături ca asistenţi pe Valentin Avram şi Mihai Marica.

Închide ×