Life

Haterii Elenei Chiriac de la Survivor România s-au răzbunat pe tatăl ei: „A fost spart”

Haterii Elenei Chiriac de la Survivor România nu-i dau pace nici după ce competiția s-a încheiat! De data aceasta, țintă a fost chiar tatăl luptătoarei de taekwondo.
13.06.2022 | 11:01
Haterii Elenei Chiriac de la Survivor Romania sau razbunat pe tatal ei A fost spart
Elena Chiriac, fostă finalistă la Survivor România 2022. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După cum a mărturisit chiar finalista de la Survivor 2022, vedeta PRO TV s-a ales cu mai mulți hateri după terminarea concursului, iar unii dintre ei au început să se lege inclusiv de tatăl sportivei.

Haterii Elenei Chiriac de la Survivor România i-au spart contul de Instagram al tatălui ei

Elena Chiriac este deja imună la criticile primite din partea internauților pentru felul în care și-a jucat cartea la Survivor România. Doar că… unii dintre cârcotași nu s-au limitat doar la a-i spune ce nu le-a plăcut la ea.

ADVERTISEMENT

Pe lângă campania începută pe grupurile Survivor în care tatăl fostei concurente, jurnalistul Romeo Chiriac, a fost acuzat că ar fi tras sforile pentru ca aceasta să ajungă în finala show-ului, unii dintre hateri au mers și mai departe.

Elena Chiriac a scris că tatăl ei s-a trezit cu contul de Instagram spart. Nu a vrut să ofere prea multe detalii despre asta. „Contul de Instagram al tatălui meu a fost spart”, a scris Elena Chiriac pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat apoi alte imagini alături de tatăl ei, cu care a fost în weekend în vizită la bunici, pe care nu i-a văzut de câteva luni bune.

Elena s-a fotografiat alături de bunica ei. Foto: Instagram

Vedeta, în vizită la bunica ei de la Vernești

„Ce dor mi-a fost să vin la mămăița mea în vizită, în câmp, la Vernești! O să mă plimb! Acum mă duc către văcuțe. Asta înseamnă să mă simt liberă”, le-a povestit Elena fanilor filmându-se în cadrul idilic de la țară.

ADVERTISEMENT

Elena a postat și o fotografie alături de bunica ei, pe care a așteptat luni bune să o vadă. Bunica fostei concurente de la Survivor România apare zâmbitoare alături de nepoata ei, cu siguranță mândră pentru tot ce a realizat până la vârsta de 20 de ani.

Fata lui Romeo Chiriac a profitat de peisajul de la țară și și-a făcut câteva fotografii pe câmp. Și-a amintit de perioada în care a fost fotomodel și a pozat ca atare. După terminarea Survivor România, sportiva a devenit extrem de activă pe rețelele de socializare. Pe Instagram îi ține la curent pe fani cu tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT