Life

Hâtz, John, ce-ai făcut? Dorian Popa, tatuaj în zona intimă, cadou pentru fani. Vezi imaginile!

19.02.2021 | 13:08
Hatz John ceai facut Dorian Popa tatuaj in zona intima cadou pentru fani Vezi imaginile
Hatz, John, ce-ai făcut? Dorian Popa, tatuaj în zona intimă, cadou pentru fani. Vezi imaginile! Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dorian Popa s-a ținut de cuvânt cu privire la challenge-ul pe care-l anunța la începutul anului și s-a tatuat într-o zonă intimă. Cântărețul a făcut acest lucru ca un cadou pentru fanii săi, care îl urmăresc în număr foarte mare pe canalul de Youtube. 

Artistul a dorit să consemneze 4 ani de Youtube și 2 milioane de urmăritori, dovadă că a acceptat cea mai neobișnuită și mai șocantă provocare primită de la internauți. După luni întregi în care s-a gândit ce tatuaj îl reprezintă cel mai bine, vedeta a ales ce vrea să aibă imprimat pe piele.

ADVERTISEMENT

După mai bine de 17 ore petrecute într-un salon de tatuaje, Dorian Popa le-a arătat internauților rezultatul final. Este vorba de o adevărată piesă de artă într-o zonă bine ascunsă de ochii lumii, pe piciorul drept. Cântărețul mai are unul pe piciorul stâng, tot ascuns.

Dorian Popa, cadou impresionant . S-a tatuat pentru fanii săi de pe Youtube

Tatuajul are o semnificație aparte pentru Dorian Popa, care nu este la prima ispravă de acest gen. De data acesta actorul a dorit să păstreze pentru toată viața unul dintre momentele importante din cariera sa, dovadă că și-a făcut logo-ul oficial YouTube.

ADVERTISEMENT

De asemenea, din tatuaj nu lipsește câinele sale, căruia i-a și dăruit o melodie. În plus, povestea operei de artă are foarte mare legătură și cu un alt mare eveniment din viața actorului din serialul „Pariu cu viața”, și anume casa pe care și-a achiziționat-o.

„4 ani de Youtube. 2 milioane de subscribers. Vă mulțumesc și vă iubesc. 19 februarie 2017 – canalul a luat ființă. 4 iulie 2019 – l-am adoptat pe Cheluțu. 20 februarie 2020- casa a fost gata”, a scris artistul pe Instagram, alături de mai multe imagini cu tatuajul.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Internauții s-au bucurat extrem de tare că vedeta a trecut cu bine prin această nouă „ispravă” și i-au transmis numai mesaje frumoase și de încurajare. Totodată, fanii i-au transmis să urce și mai mult pe Youtube și să ajungă la 3 milioane de urmăritori.

„Felicitări”, „Nu ești sănătos”, „E real?”, „Te apreciez maxim”, Hai cu 3 milioane zic”, „Epic”, sunt numai câteva dintre comentariile lăsate de oameni la vederea noului tatuaj al lui Dorin Popa.

ADVERTISEMENT

Cântărețul mai are 3 tatuaje care nu sunt făcute la vedere, precizând la un moment dat că nu le regretă, dar că i-ar fi plăcut mai mult să aibă pielea curată, imaculată. Două dintre tatuajele sunt pe umeri și sunt scrise în arabă. Unul înseamnă credință, iar cel de-al doilea putere. Cel de-al treilea tatuaj al artistului este realizat pe coapsă.

ADVERTISEMENT
Tags: