Fotbal intern

Haz de necaz! Naţionala României, ironizată în timpul pandemiei de coronavirus: “Ei stau de 12 ani acasă!”. FOTO

25.03.2020 | 15:44
Haz de necaz Nationala Romaniei ironizata in timpul pandemiei de coronavirus Ei stau de 12 ani acasa FOTO
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a blocat fotbalul european, iar marile competiţii au fost amânate pe o perioadă nedeterminată. Românul ştie mereu să facă haz de necaz, iar fanii tricolorilor au ironizat naţionala României, dar au transmis şi un mesaj clar pentru această perioadă grea.

Cum a fost ironizată naţionala României în plină pandemie de coronavirus

După Ordonaţele Militare anunţate la începutul acestei săptămâni, românii trebuie să stea în casă pentru a preveni răspândirea pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, mulţi au fentat directivele chiar dacă mesajul era unul clar “stăm acasă”.

ADVERTISEMENT

Mai mulţi fani ai tricolorilor s-au gândit să ironizeze naţionala României, dar şi să tragă un semnal de alarmă celor care nu vor să respecte Ordonaţele Militare. Astfel, reţelele de socializare au fost umplute cu o poză în care apar fotbaliştii din selecţionata noastră într-un meci din 2014.

“Băieţii ăstia stau de 12 ani acasă! Voi nu puteţi sta două săptămâni?!”, este mesajul care însoţeşte fotografia cu fotbaliştii din naţionala României. Totul a devenit viral, iar menţiunea cu 12 ani este făcută în contextul în care tricolorii nu s-au mai calificat la un Campionat Mondial din 1998.

ADVERTISEMENT
Haz de necaz! Naţionala României, ironizată în timpul pandemiei de coronavirus
Haz de necaz! Naţionala României, ironizată în timpul pandemiei de coronavirus

Florin Prunea, ironizat pentru golul primit în meciul cu Suedia

Tot în această perioadă, internauţii l-au ironizat şi pe Florin Prunea. Aceştia au făcut referire la golul primit de fostul internaţional român în meciul cu Suedia, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din 1994.

“În ’94, Prunea a ieșit și a greșit. Nu fi ca Prunea, stai în casă!”, a fost mesajul care a devenit rapid viral pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea a reacţionat imediat şi le-a transmis oamenilor că trebuie să stea în casă în timpul pandemiei de coronavirus.

“Am ieșit, am greșit și am pierdut. Dar era doar un meci. Acum este vorba despre viețile tuturor. Eu stau în casă. Stați și voi acasă”, a fost răspunsul lui Florin Prunea.

ADVERTISEMENT

Miercuri, 25 martie, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că 906 persoane din România au fost infectat cu coronavirus, iar 13 persoane au murit din cauza COVID-19. Primul caz de coronavirus a fost confirmat pe 26 februarie în ţara noastră.

ADVERTISEMENT
Tags: