Fotbal international

Hazard devine cel mai bine plătit jucător din istoria lui Chelsea. “E tratat ca un sclav”

19.10.2018 | 19:36
Eden Hazard, cel mai bine plătit jucător din istoria lui Chelsea. Va primi 340 de mii de euro pe săptămână

Eden Hazard devine cel mai bine plătit jucător din istoria lui Chelsea, londonezii fiind dispuși să îi ofere un salariu de 340 de mii de euro pe săptămână pentru a-l convinge să rămână pe Stamford Bridge, în condițiile în care oficialii lui Real Madrid fac tot posibilul să îl transfere, fiind dispuși să renunțe la Gareth Bale pentru a-l putea aduce pe jucătorul belgian pe Santiago Bernabeu. Fostul președinte al realului, Ramon Calderon, a declarat că nu înțelege de ce englezii nu îi dau drumul lui Hazard, fiind de părere că starul lui Chelsea “este tratat ca un sclav.”

Jurnaliștii italieni scriu că Eden Hazard a decis în cele din urmă să rămână la Chelsea, în ciuda faptului că a declarat public că își dorește să joace la Real Madrid. Mijlocașul ofensiv de 27 de ani este hotărât să continue pe Stamford Bridge și să facă parte din planurile tehnicianului italian Maurizio Sarri. Hazard a marcat deja 8 goluri pentru Chelsea în actuala stagiune, iar londonezii se află pe locul secund în Premier League, la egalitate de puncte cu liderul Manchester City și cu ocupanta locului 3, Liverpool.

Eden Hazard, cel mai bine plătit jucător din istoria lui Chelsea. Va primi 340 de mii de euro pe săptămână

Starul belgian poate deveni cel mai bine plătit jucător din istoria lui Chelsea dacă acceptă salariul de 340 de mii de euro pe săptămână oferit de club. Tehnicianul Sarri este încrezător că Hazard va marca de cel puțin 40 de ori în acest sezon și recunoaște că îl încântă ideea de a-l transforma din mijlocaș ofensiv de bandă în atacant veritabil.

Fostul președinte al Realului, Ramon Calderon, este de părere că Hazard este ținut la Chelsea împotriva voinței lui și a comparat situația belgianului cu sclavia. Într-un interviu acordat celor de la BeIN Sports, Calderon a declarat că nu înțelege de ce englezii țin un jucător la club, deși acesta își dorește să plece. “Sclavia a fost abolită în urmă cu mult timp. Acum contează doar ceea dorește Chelsea, e o chestiune care ține de bani”, a spus spaniolul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri