Hazard le dă speranţe madrilenilor! “Nu se ştie niciodată unde poţi ajunge”

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Fotbal international
09/02/2018, 09:34
Hazard le dă speranţe madrilenilor! “Nu se ştie niciodată unde poţi ajunge”

Eden Hazard a prefaţat duelul dintre Chelsea şi Barcelona din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Internaţionalul a oferit un interviu jurnaliştilor de la Marca şi a vorbit şi despre o posibilă mutare la Real Madrid, echipă care l-a dorit în trecut.

“În fotbal nu se ştie niciodată unde poţi ajunge. Sunt fericit la Chelsea şi mă concentrez pe obiectivele pe care le avem. Îmi aduc aminte mereu când am vorbit prima oară cu Zinedine Zidane. Se întâmpla acum 10 ani. Este idolul meu, urmăream clipuri video de când el juca. Sunt încântat când oameni ca el vorbesc atât de frumos despre mine”, a declarat Eden Hazard pentru Marca.

Hazard crede în calificare

Fotbalistul de 27 de ani a vorbit despre situaţia actuală a echipei sale, care a pierdut ultimele două meciuri din campionat. Eden Hazard a anunţat că Chelsea poate face o figură frumoasă în faţa celor de la Barcelona.

“Anul trecut am câştigat campionatul, iar acum mulţi au crezut că se va întâmpla la fel. Premier League este un campionat dificil. Mai avem Cupa Angliei şi Liga Campionilor, aşa că la finalul sezonului am putea avea motive de bucurie. Acum lucrurile nu ne ies la fel ca la antrenamente, dar trebuie să tragem linie abia la finalul sezonului. Nu mai suntem la fel ca în stagiunea trecută, dar vom juca un meci eliminatoriu şi orice se poate întâmpla. Sunt sigur că putem să-i eliminăm, mai ales dacă vom fi uniţi”, a mai precizat Eden Hazard.

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.