Life

Haziran, însărcinată în 6 luni. Iubita manelistului Luis Gabriel e în culmea fericirii

Haziran și partenerul ei de viață, Luis Gabriel, au o veste uriașă pentru fani. Cei doi vor deveni curând în numai câteva luni.
02.11.2021 | 21:29
Haziran insarcinata in 6 luni Iubita manelistului Luis Gabriel e in culmea fericirii
Haziran, însărcinată în 6 luni. Iubita manelistului Luis Gabriel e în culmea fericirii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă și-a anunțat comunitatea de pe Instagram că este însărcinată în 6 luni. Vedeta a ținut sarcina secretă până totul a fost în regulă pentru ea și bebeluș.

Cântăreața și iubitul ei, Luis Gabriel, cu care a și colaborat pe plan profesional, sunt în culmea fericirii de când au aflat vestea cea mare.

ADVERTISEMENT

Haziran și Luis Gabriel își doreau de ceva vreme să formeze o familie și iată că Dumnezeu le-a îndeplinit dorința în cele din urmă.

Haziran și Luis Gabriel vor deveni părinți. Artista are 6 luni de sarcină

„Baby loading… 6 luni. Suntem cei mai fericiți oameni de pe pământ! Cea mai frumoasă veste pe care am primit-o!”, a scris Haziran pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a primit numeroase felicitări din partea celor care o urmăresc pe rețelele sociale, în cadrul unei emisiuni dezvăluind că a ales deja numele copilului.

În plus, artista a mărturisit că-și dorește enorm o fetiță, însă nu a dezvăluit până acum care este sexul bebelușului care crește în pântecele sale.

ADVERTISEMENT

Haziran, mamă pentru prima oară. Ce nume va purta copilul

Cei doi sunt împliniți și fericiți de când au aflat că vor deveni părinți pentru prima oară, Haziran dezvăluind la ce nume s-a gândit.

„Ne dorim să fie o fetiță. Avem și numele pregătit, astfel că dacă o să fie fetiță o să-i punem numele de Meleym.

ADVERTISEMENT

Noi ne-am gândit la nume de când ne-am cunoscut”, au declarat Haziran și Luis Gabriel în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

La momentul respectiv șatena nu-și făcuse niciun test de sarcină, așadar lucrurile nu erau sigure. În cele din urmă adevărul a ieșit la iveală, fanii bănuind de ceva vreme că este însărcinată.

„Ne dorim foarte mult un copil. Las lumea să vorbească pentru ca mi-ar plăcea să fie așa”, a mai spus manelistul, în show-ul moderat de Dan Capatos.

ADVERTISEMENT