Life

HBO anunță sezonul 2 al serialului House of the Dragon, după audiența record a primului episod

HBO anunță sezonul 2 al serialului House of the Dragon. Primul episod a strâns audiențe record de aproape zece milioane de telespectatori. Iată ce a anunțat rețeaua TV!
26.08.2022 | 20:36
HBO anunta sezonul 2 al serialului House of the Dragon dupa audienta record a primului episod
HBO anunță sezonul 2 al serialului House of the Dragon. Foto: Colaj Fanatik / Instagram House of the Dragon
ADVERTISEMENT

HBO a anunțat că se va produce al doilea sezon al serialului House of the Dragon, după ce primul episod din cel dintâi sezon a avut o audiență record.

House of the Dragon va avea un al doilea sezon! Anunțul HBO după record

Serialul House of the Dragon a debutat pe 21 august cu un număr record de persoane care l-au privit, iar acum conducerea HBO a anunțat că se va produce și al doilea sezon.

ADVERTISEMENT

Un reprezentat al HBO a transmis că întreaga echipă este mândră de succesul pe care l-a avut primul episod, dar și de ceea ce a însemnat filmarea primului sezon.

Mai mult, House of the Dragon a fost numit un serial „must see”, cu o distribuție de excepție și o echipă „fenomenală”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, reprezentanții HBO au spus că continuarea filmărilor pentru cel de-al doilea sezon din serialul apreciat de public este una ce le oferă entuziasm, transmite coomingsoon.net.

“Suntem mai mult decât mândri de ceea ce întreaga echipă House of the Dragon a realizat cu primul sezon. Distribuţia şi echipa noastră fenomenală au acceptat o provocare uriaşă şi au depăşit toate aşteptările, livrând un serial care s-a impus deja ca un must-see TV.

ADVERTISEMENT

Le mulţumim enorm lui George, Ryan şi Miguel pentru că ne-au condus în această călătorie. Nu am putea fi mai entuziasmaţi să continuăm să aducem la viaţă saga epică a Casei Targaryen cu sezonul doi”, a declarat Francesca Orsi, vicepreşedinte executiv la departamentul de dramă al HBO.

Despre ce este vorba în House of the Dragon. Primul episod a avut un record

Prequel-ul Game of Thrones a stabilit un nou record de audiență pentru HBO, fiind aproape zece milioane de telespectatori care au vizionat primul episod.

ADVERTISEMENT

Este vorba, de asemenea, despre cel mai mare număr de oameni care s-au uitat vreodată la un serial original al rețelei HBO.

House of the Dragon este povestea de dinaintea Game of Thrones, care are loc cu circa 200 de ani înaintea evenimentelor din serialul deja celebru.

House of the Dragon va pune în scenă istoria Casei Targaryen și lupta pentru a menține o dinastie veche de 100 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: