Life

HBO Max, lansat oficial în România. Ce seriale sunt pe noua platformă și ce preț are abonamentul

HBO Max, noua platformă de pe piața românească, intră în curând în casele telespectatorilor cu foarte multe seriale. Care este prețul unui abonament lunar.
08.03.2022 | 11:51
HBO Max lansat oficial in Romania Ce seriale sunt pe noua platforma si ce pret are abonamentul
HBO Max, oficial în țara noastră. Ce preț are și ce seriale poți urmări. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Platforma înlocuieşte HBO Go și se lansează oficial în România în ziua de marți, 8 martie 2022. Aceasta aduce unele dintre cele mai cunoscute seriale printre care se numără: Dune, Peacemaker, Supernatural sau Fringe.

HBO Max, oficial în țara noastră. Ce preț are și ce seriale poți urmări

HBO Max le aduce telespectatorilor și filme foarte importante, cum ar fi Matrix Renaşterea. De asemenea, actuala platformă de streaming lansează și primul serial românesc intitulat Ruxx, cu actorii Şerban Pavlu şi Raluca Aprodu.

ADVERTISEMENT

Totodată, platforma aduce și primul talent show, One True Singer, care este produs în parteneriat cu casa de muzică Global Records. Totul se întâmplă de la data de 1 aprilie 2022.

În momentul de față, HBO Max este disponibil în Google Play şi pe PC și poate fi accesat cu un abonament lunar care se ridică la valoarea de 4,99 de euro pentru noii abonați, conform paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

HBO Max, accesibil pentru clienții noi

Cei care aveau deja platforma vor plăti mai puțin, doar 3,30 de euro. Suma se achită pe întreaga durată a abonamentului, preț plătit și de cei care se vor abona începând de pe 8 martie şi până pe 31 martie.

De asemenea, HBO Max va avea şi un abonament anual pentru clienţii noi. Mai exact, aceștia pot achita prețul de 12 luni la prețul de 8 luni, iar după data de 31 martie pe lângă abonamentul lunar va fi introdus şi un abonament anual de 39.90 euro/an.

ADVERTISEMENT

Persoanele care au deja HBO GO, prin operatorul de cablu la pachet cu HBO/MaxPak, pot trece automat la HBO Max. Abonații din momentul de față se pot conecta la noua aplicaţie cu aceleaşi date de logare.

Totodată, noua platformă permite crearea a 5 profiluri, 3 streamuri simultane şi număr nelimitat de dispozitive înregistrate pentru fiecare abonament. Platforma va fi disponibilă pe principalele dispozitive şi platforme, inclusiv smart TV-uri, console de jocuri, telefoane mobile şi tablete.

ADVERTISEMENT
Tags: