Life

HBO nu se opreşte la Casa Dragonului. Ce alte seriale din universul Game of Thrones se mai pregătesc

HBO nu se oprește la succesul pe care îl are cu Casa Dragonului. Postul mai pregătește o listă de seriale inspirate din  Game of Thrones.
07.09.2022 | 15:46
HBO nu se opreste la Casa Dragonului Ce alte seriale din universul Game of Thrones se mai pregatesc
Ce seriale vor mai apărea pe HBO. Sursa foto: Xfire, PopCulture, Spotmedia/colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

HBO pregătește noi seriale pentru public, inspirate din universul Game of Thrones. După succesul și profiturile uriașe cu Casa Dragonului, reprezentanții postului vor să capteze și mai mult atenția.

Noi seriale pe HBO, inspirate din Game of Thrones

Un număr de 6 noi seriale se vor putea viziona pe HBO în curând, iar producătorii evită să ofere prea multe detalii despre ele. Unul dintre acestea este ”The Sea Snake/Nine Voyages”.

ADVERTISEMENT

În ”The Sea Snake/ Nine Voyages” va putea fi văzut celebrul actor Steve Toussaint. George R. R. Martin, producător al peliculei, a preferat să fie reținut în a da din casă, scrie forbes.com

Un alt serial care va atrage simpatia multor oameni va fi ”Ten Thousand Ship”. Aici întâmplarea are loc în urmă cu 1000 de ani, personajul principal fiind prințesa Nymeria. Aceasta va executa o manevră militară prin care va ordona ca mai multe nave să fie arse, au dezvăluit scenariștii.

ADVERTISEMENT

”The Tales of Dunk And Egg”, face parte și el din lista noilor seriale de pe HBO. Dunk și Egg vor fi protagoniștii, care se vor concetra pe Ser Duncan cel Înalt și pe Aegon V. Targaryen. Martin a mai dezvăluit că această poveste și personajele sale înseamnă foarte mult pentru el.

Va putea fi urmărit, de asemenean, și ”The Golden Empire”. Același George R. R. Martin spune că serialul va fi, de fapt, o animație foarte frumoasă, pentru care încă se lucrează de zor. Acțiunea din ”The Golden Empire” se va desfășura în ținutul Yi Ti, din China.

ADVERTISEMENT

”Flea Bottom” se va putea și el urmări pe HBO. Denumirea peliculei este titlul unei mahalale din King’s Landing, apărută deja în Game of Thrones. Nu secunosc informații despre data lansării și nici despre personaje.

Personaje din Urzeala Tronurilor, ”readuse la viață” în serialul Snow

”Snow” este al șaselea serial pregătit de HBO. În acesta, acțiunea se va axa pe Jon Snow, interpretat de actorul Kit Harington.

ADVERTISEMENT

De altfel, proiectul ar putea reprezenta și o cale de reapariție a unor personaje supraviețuitoare din universul Tronurilor. Printre acestea se numără: Arya Stark, Sansa Stark, Brienne of Tarth.

ADVERTISEMENT
Tags: