News

HBO România, solicitare fermă pentru Alexandru Cumpănașu! Ce greșeală a făcut candidatul la alegerile prezidențiale

Autor: Alexandru Năstase | 03.09.2019 | 15:34
HBO România, solicitare fermă pentru Alexandru Cumpănașu! Ce greșeală a făcut candidatul la alegerile prezidențiale
Alexandru Cumpănașu este acuzat din toate părțile și părăsit de colaboratori. Sursa foto - facebook

HBO România i-a transmis o solicitare fermă lui Alexandru Cumpănașu! Acesta a primit o „notificare de înlăturare” de pe contul său de Facebook a unei imagini care era protejată de drepturi de autor. Reprezentanții companiei au spus celor de la G4Media.ro că este vorba despre un cadru din serialul ”Umbre”. Imaginea a fost postată de Cumpănașu în data de 26 august și a fost însoțită și de un text.

HBO România, solicitare fermă pentru Alexandru Cumpănașu!

”Confirmăm faptul că domnul Cumpănașu a primit din partea HBO România o notificare de înlăturare de pe contul său de Facebook a materialelor protejate”, arată reprezentanții companiei. De remarcat că imaginea din producția HBO a fost folosită de Cumpănașu pentru a ilustra o postare ”manifest” despre presupusele mafii care conduc statul. Postările reprezintă de altfel o lungă serie de acuzații în care Cumpănașu nu numește nici măcar un presupus mafiot.

Cumpănașu utilizează în respectiva postare tragedia Alexandrei Măceșeanu pentru a se prezenta ca destinatarul a ”sute de mii de mesaje” de la cetățeni despre presupusele mafii. Nu este singura problemă pe care o are Alexandru Cumpănașu. Acesta își pierde zinic din susținători, mai ales după ce a anunțat că va strânge semnături pentru a candida la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

HBO România, solicitare fermă pentru Alexandru Cumpănașu! Umbre
Imaginea postată de Alexandru Cumpănașu. Sursa foto – facebook

Cumpănașu, acuze de peste tot

Mai exact, câteva ONG-uri au luat decizia de a se retrage din Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR), cea pe care Alexandru Cumpănașu a condus-o și prin intermediul căreia a obținut numeroase contracte bănoase cu statul român. Nu este pentru prima dată când foștii aliați se dezic de Cumpănașu. Imediat după ce jurnalistul a acaparat scena puiblică în urma crimelor din Caracal, Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a anunțat că se retrage din Coaliția Națională pentru Modernizarea României.

Alexandru Cumpănașu este acuzat acum că s-a folosit de ONG-urile pe care le-a condus pentru a strânge cât mai mulți bani de la instituțiile statului. Jurnalistul a primit de la MAI peste 900.000 de euro cu destinația „Dezvoltarea și consolidarea Centrului Național de Integritate”.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!