HC Dinamo Bucureşti, conferinţă de presă la Champ du Golf! Dinamoviştii, invitaţi să joace golf

19.09.2018 | 12:41
HC Dinamo Bucuresti conferinta de presa la Champ du Golf Dinamovistii invitati sa joace golf

HC Dinamo Bucureşti va organiza joi, de la 18:30,  o conferinţă de presă la Champ du Golf. Campioana României la handbal masculin este singura reprezentantă a ţării noastre în grupele Ligii Campionilor EHF, unde a obţinut deja prima victorie împotriva norvegienilor de la Elverum, scor 26-24.

La conferinţa de presă organizată de HC Dinamo Bucureşti la Champ du Golf vor fi prezenţi George Cosac, preşedintele CS Dinamo, Daniel Georgescu, team manager-ul echipei de handbal masculin, George Rotaru, de la Bitcoin România-sponsorul principal al echipei HC Dinamo Bucureşti, Constantin Căliman, preşedintele HC Dinamo Bucureşti, şi Nicolae Vărzariu, trezorerierul Fundaţiei Pro Dinamo.

Sportivii de la HC Dinamo Bucureşti vin la conferinţa de presă de la Champ du Golf

La conferinţa de presă de la Champ du Golf vor fi prezenţi handbaliştii şi handbalistele echipelor de handbal masculin, respectiv feminin de la HC Dinamo Bucureşti. Cu această ocazie va fi prezentat proiectul de marketing derulat prin Fundaţia Pro Dinamo pentru cele două echipe de handbal şi de dezvoltare a Centrului de Copii şi Juniori. În plus va fi dezvăluit şi programul echipei de handbal masculin.

Deschis în septembrie 2017, Champ du Golf a devenit rapid unul dintre punctele de atracţie pentru jucătorii de golf. Din luna mai a acestui an, clubul a dechis prima şcoală de vară de golf pentru copii din România, unde aceştia pot învăţa să practice sportul regal. După conferinţa de presă, sportivii de la HC Dinamo Bucureşti şi staff-ul tehnic vor juca golf în cadrul clubului Champ du Golf, astfel că vor testa tehnologia TrackMan şi vor face primii paşi în nobilul sport.

HC Dinamo Bucureşti va susţine o conferinţă de presă la Champ du Golf
HC Dinamo Bucureşti va susţine o conferinţă de presă la Champ du Golf