ADVERTISEMENT
Sport

HC Dobrogea Sud, programul unei zile de stat acasă. Antrenamente cardio pe hol, glume pe grupul de Whatsapp

Autor: Sorin Dumitrescu | 06.04.2020 | 17:05
HC Dobrogea Sud, programul unei zile de stat acasă. Antrenamente cardio pe hol, glume pe grupul de Whatsapp
HC Dobrogea Sud, programul unei zile de stat acasă. Antrenamente cardio pe hol, glume pe grupul de Whatsapp. Foto: Cuget liber

Este pauză şi în Liga Zimbrilor, Liga naţională de handbal masculin, dar şi aici jucătorii sunt numai cu gândul la ziua în care vor putea reveni pe teren, în faţa tribunelor pline.

ADVERTISEMENT

Antrenamente şi stare de voie bună

Chiar dacă sloganul de pretutindeni este “Stăm acasă!” handbaliştii de la echipa HC Dobrogea Sud din Constanţa rămân conectaţi la un program de pregătire bine elaborat, care să le permită o rapidă reintrare în formă în momentul în care competiţia internă se va relua.

#JocuriDeCarantina 😁Dau cu aspiratorul 16 ore cu George Buricea. 😂 Tie ce ti-a iesit? Cu ce handbalist esti in izolare si ce activitati aveti? 🤣 #HCDgames

Posted by HC Dobrogea Sud Constanta on Monday, April 6, 2020

Însă programul unei zile de carantină, identic de altfel pentru toată săptămâna, nu înseamnă numai antrenamente. Dimpotrivă, se pun mult accentul pe păstrarea unui tonus psihic bun, un element indispensabil pentru depăşirea situaţiei în care ne aflăm.

ADVERTISEMENT

Ziua începe la ora 08:30

Aşa încât parcurgând programul zilei nu ai cum să nu observi că el este presărat cu multe îndemnuri la relaxare, ba unele sunt chiar trecute ca activităţi obligatorii.

Orice zi din acest program are ca punct de pornire ora 08:30, ora de sculare pentru toţi jucătorii. Iar ora când se merge la culcare, seara, este ora 22:00. Nimic peste această oră.

ADVERTISEMENT

Variante de jocuri de carantină pe pagina de Facebook

Acest program a fost făcut public pe pagina de Facebook a clubului, pentru ca toţi suporterii să aibă acces la el şi să vadă ce fac jucătorii în această perioadă.

🗞 #ProgramulHCD prezentat de #4Friends🙂🙃 Mai in gluma, mai in serios, va prezentam programul echipei noastre pentru…

Posted by HC Dobrogea Sud Constanta on Monday, April 6, 2020

Tot pe pagina de Facebook sunt sugerate şi anumite variante de jocuri de carantină, pentru că principalul lucru urmărit de stafful tehnic este să îi aibă pe jucători în cea mai bună stare psihică.

ADVERTISEMENT

Se află pe locul 4 în Liga Naţională

HC Dobrogea Sud ocupă locul 4, cu 42 de puncte, după consumarea a 23 de etape din sezonul regulat în Liga naţională de handbal masculin, la 13 lungimi în spatele liderului Dinamo, dar a obţinut accesul în play-off.

Cu Europa Dobrogea Sud nu mai are nici o treabă, după ce a fost eliminată de echipa Csurgoi din Ungaria după două manşe ciudate: 22-24 acasă şi 21-19 în deplasare, calificare ratată la numărul de goluri înscrise în deplasare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1