Sport

CSM Bucureşti a câștigat Supercupa României după o partidă tensionată cu HC Râmnicu Vâlcea. Nora Mork și Crina Pintea s-au accidentat. VIDEO

CSM Bucuresti a castigat Supercupa Romaniei dupa o partida tensionata cu HC Ramnicu Valcea Nora Mork si Crina Pintea sau accidentat VIDEO

CSM București a câștigat Supercupa României după un meci frumos împotriva lui HC Râmnicu Vâlcea cu scorul de 29-21. Partida a fost plină de momente tensionate, antrenorul lui Râmnicu Vâlcea a fost foarte nervos la pauză, iar jucătoarea din Norvegia adusă în vară la CSM București, Nora Mork, s-a accidentat și a avut nevoie de sprijin la părăsirea terenului.


UPDATE 25 august, ora 19:23/ Bucuria jucătoarelor de la CSM București.

Bucuria jucătoarelor de la CSM București

Bucuria jucătoarelor de la CSM București https://fntk.ro/2nnnv

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 25. August 2019


UPDATE 25 august, ora 19:18/ Cristina Neagu a fost ovaționată de fanii lui Râmnicu Vâlcea la finalul meciului.

Cristina Neagu a fost ovaționată de fanii lui HC Râmnicu Vâlcea la finalul meciului

Cristina Neagu a fost ovaționată de fanii lui HC Râmnicu Vâlcea la finalul meciului https://fntk.ro/2nnnv

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 25. August 2019


UPDATE 25 august, ora 19:02/ CSM București a câștigat Supercupa României cu scorul de 29-21 în fața lui HC Râmnicu Vâlcea. Jucătoarele au petrecut pe teren obținerea unui nou trofeu. Crina Pintea a fost desemnată MVP-ul meciului.

CSM București a câștigat Supercupa României
CSM București a câștigat Supercupa României

UPDATE 25 august, ora 19:00/ Pe finalul meciului s-a accidentat și Crina Pintea de la CSM București. A avut o criză de nervi când a ajuns pe banca de rezerve și a aruncat cu sticlele aflate lângă ea.


UPDATE 25 august, ora 18:24/ Nora Mork, jucătoarea venită în această vară la CSM București s-a accidentat la genunchi și a avut nevoie de ajutor pentru a părăsi terenul. Speriat de o posibilă accidentare gravă, Vlad Enăchescu a coborât pentru a vedea ce se întâmplă cu jucătoarea din Norvegia.

Accidentare pentru Nora Mork. Jucătoarea a avut nevoie de ajutor pentru a părăsi terenul.

Accidentare pentru Nora Mork. Jucătoarea a avut nevoie de ajutor pentru a părăsi terenul, dar a reintrat în joc. https://fntk.ro/2nnnv

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 25. August 2019


UPDATE 25 august, ora 18:12/ Florentin Pera, antrenorul lui Râmnicu Vâlcea a fost extrem de nervos la pauză. Tehnicianul a protestat la toate deciziile arbitrilor.

Scandal la pauza meciului dintre HC Râmnicu Vâlcea și CSM București

Scandal la pauza meciului dintre HC Râmnicu Vâlcea și CSM București https://fntk.ro/2nnnv

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 25. August 2019


UPDATE 25 august, ora 17:58/ Cristina Neagu nu va juca în această partidă din cauza accidentării suferite la Campionatul Eruopean din Franța. Jucătoarea va fi refăcută în aproximativ o lună, după spusele medicilor.

Cristina Neagu numărul 8
Cristina Neagu numărul 8

HC Râmnicu Vâlcea – CSM București Live Stream Online pe TVR HD

Partida HC Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti se joacă duminică, 25 august, de la ora 17:30, în Sala Sporturilor din Braşov, acolo unde a avut loc de la ora 14:30 şi Supercupa României la handbal masculin, dintre Dinamo şi Politehnica Timişoara. Jocul va fi televizat, ca şi întâlnirea băieţilor, pe postul TVR HD. Puteţi însă intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO. 

Ambiţii imense în ambele tabere pentru acest meci. Ambele echipei s-au întărit puternic în vară, însă CSM continuă să fie fără Cristina Neagu, care, momentan, se află încă în  faza recuperării fizice după grava accidentare suferită în iarnă la turneul final al CE din Franţa, în meciul cu Ungaria. Rezultatele din presezon pentru bucureştence, antrenate acum de fostul selecţioner al României, Thomas Ryde, nu au fost prea grozave, dar au fost și multe absențe din lot.

HC Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti. Bucureștencele, în continuare fără Cristina Neagu

Foarte multe nume noi în ambele tabere

Componența celor două echipe a suferit schimbări majore față de ediția trecută. Campioana vine cu 8 jucătoare noi: Marta Batinovici, Mireya Gonzales, Ann Grete Norgaard, Mădălina Zamfirescu, Kristina Liscevici, Ana Maria Dragut, Asma Elghaoui, Daniela Marin.

De partea cealaltă, CSM a transferat și mai mult, având 11 noutăți: Denisa Dedu, Itana Grbici, Gabriela Perianu, Linnea Torstensson, Denisa Vâlcan, Nora Mork, Andrea Klikovac, Carmen Martin, Laura Chiper, Crina Pintea și Ștefania Jipa.