ADVERTISEMENT
Carousel hot news

HCM Constanţa la un pas de grupele Ligii Campionilor

HCM Constanţa a învins, sîmbătă, la turneul preliminar de la Porto, campioana Olandei, HV Kras Volendam, cu scorul de 34-25 (19-14), şi a ajuns în finala care va decide, duminică, formaţia...
Autor: Mădălina Tătaru | 31.08.2013 | 20:30
HCM Constanţa la un pas de grupele Ligii Campionilor

HCM Constanţa a învins, sîmbătă, la turneul preliminar de la Porto, campioana Olandei, HV Kras Volendam, cu scorul de 34-25 (19-14), şi a ajuns în finala care va decide, duminică, formaţia calificată în grupa B a Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

În prima semifinală a zilei, echipa gazdă FC Porto a dispus de norvegienii de la Elverum Handball Herrer, cu scorul de 29-28 (13-13), aşa că duminică se vor întâlni pentru singurul loc calificant mai departe, HCM Constanţa, campioana României, şi FC Porto. Câştigătoarea confruntării de duminică va juca în grupa B a Ligii Campionilor cu următoarele echipe: THW Kiel (Germania), KS Vive Targi Kielce (Polonia), KIF Kolding Copenhaga (Danemarca), Dunquerque HB (Franţa) şi cîştigătoarea dintre Montpellier HB şi Wisla Plock, din dubla wild-card a calificărilor.

Dacă va obţine calificarea de duminică, HCM Constanţa se va afla pentru a cincea oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!