News

Astăzi se lansează o nouă expansiune a jocului Hearthstone. Tot ce trebuie să știi despre Saviors of Uldum

06.08.2019 | 17:07
Astazi se lanseaza o noua expansiune a jocului Hearthstone Tot ce trebuie sa stii despre Saviors of Uldum

Fanii jocului de cărți online Hearthstone se pot bucura de o nouă îmbunătățire, după ce jocul a primit un nou expansion patch. Este vorba despre expansiunea numită Saviors of Uldum cu care producătorul Blizzard speră să dea din nou lovitura. Astfel, noul expansion va lansa nu mai puțin de 135 de noi cărți către fanii jocului.

Ce are nou Saviors of Uldrum, cea mai nouă expansiune a jocului Hearthstone

Expansiunea Hearthstone, care are 135 de noi cârți de joc, prevede și mai multe tipuri de carduri. Printre ele se numără una numită „Ciumă”, care poate fi folosită pentru de mai multe categorii de jucători, dar și cartea „Renaștere”, care ar învia minionii și care ar urma să aibă doar 1% din viață.

Popularul joc se bucură de o atenție binemeritată din partea fanilor, iar acest lucru s-a văzut și în vizualizările făcute pe youtube de trailer-ul oficial al jocului, care este la un pas să atingă 5 milioane de vizualizări.

Ce este Hearthstone, jocul care a lovit ca un tsunami piața de gaming din lume

Hearthstone are o bază interesantă în spate. Jocul are la bază personajele din seria Warcraft a celor de la Blizzard. Atât că acestea sunt acum în formă de cărți de joc electronice, iar utilizatorii trebuie să știe ce vrăji să folosească pentru a avea un avantaj în fața adversarilor. În joc există nouă clase de eroi: Warrior, Shaman, Rogue, Paladin, Hunter, Druid, Warlock, Mage și Priest. Toate clasele au propriile lor abilități și cărți pe care le pot folosi, numite puteri. Scopul jocului este ca, folosind aceste abilități și putere, un utilizator să își lase adversarul fără viață.

Hearthstone a avut un succes excelent printre internauți, motiv pentru care s-a ajuns la cinci campionate mondiale ale acestui joc! În 2019 competiția a avut la Taipei, în aprilie, iar câștigătorul marelui premiu a fost un norvegian care a încasat 250.000 de dolari.