Fotbal international

Hector Bellerin s-a accidentat şi e out până la finalul sezonului. Ce i s-a întâmplat starului de la Arsenal

22.01.2019 | 19:28
Hector Bellerin sa accidentat si e out pana la finalul sezonului Ce i sa intamplat starului de la Arsenal
ADVERTISEMENT

Hector Bellerin s-a accidentat în meciul cu Chelsea şi e out până la finalul sezonului. Fundaşul dreapta de 23 de ani a primit un verdict dur din partea medicilor după ce s-a rupt în ultima etapă din Premier League, iar Unai Emery nu se va putea baza pe jucătorul spaniol în următoarele nouă luni.

“În urma accidentării suferite în meciul cu Chelsea, putem confirma faptul că Hector Bellerin a suferit o o ruptură a ligamentului anterior încrucişat la genunchiul stâng. Hector va fi supus unei intervenţii chirurgicale în următoarele zile. Ne aşteptăm ca recuperarea să dureze între şase şi nouă luni. Toate persoanele din club vor încerca să-l ajute pe Hector să revină pe teren cât mai repede”, au anunţat oficialii clubului Arsenal.

ADVERTISEMENT

Hector Bellerin s-a accidentat şi e out până la finalul sezonului: “Nu există obstacole peste care să nu treci”

Hector Bellerin s-a accidentat şi e out până la finalul sezonului din Premier League. Fotbalistul spaniol a postat un mesaj pe contul personal de Twitter în care le-a mulţumit fanilor pentru toate mesajele pe care le-a primit după ce a aflat verdictul medicilor.

Hector Bellerin s-a accidentat şi e out până la finalul sezonului. Când poate reveni pe teren
Hector Bellerin s-a accidentat şi e out până la finalul sezonului. Când poate reveni pe teren

“Nu există obstacole peste care să nu treci în viaţă. Au fost câteva zile dificile, dar sunt pregătit să trec peste orice provocare care poate apărea. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele trimise, sunteţi incredibili”, a fost mesajul postat de Hector Bellerin pe contul personal de Twitter. Fundaşul spaniol s-a accidentat în minutul 70 al meciului Arsenal – Chelsea 2-0 şi a fost înlocuit cu Mohamed Elneny. În cel mai pesimist scenariu, fotbalistul în vârstă de 23 de ani ar putea să revină pe teren abia la începutul lunii octombrie. Perioada de transferuri în Anglia se încheie la finalul lunii ianuarie, iar şansele ca Arsenal să-i găsească un înlocuitor sunt destul de mici. În actualul sezon, Hector Bellerin a jucat 19 meciuri pentru “tunari”.

ADVERTISEMENT