Life

Heidi Klum, asigurare uriașă pentru picioarele sale lungi. Modelul a dezvăluit suma fabuloasă

Heidi Klum (48 de ani) a dezvăluit recent care este partea corpului pe care și-a garantat-o. Celebrul model de origine germană a spus și despre ce sumă este vorba.
20.01.2022 | 16:31
Heidi Klum asigurare uriasa pentru picioarele sale lungi Modelul a dezvaluit suma fabuloasa
ADVERTISEMENT

Blondina și-a asigurat picioarele lungi și suple pentru suma de 2,2 milioane de dolari, precizând că dorința nu i-a aparținut ei, ci unui fost client din lumea modei.

Frumoasa actriță a confirmat în emisiunea de televiziune „The Ellen DeGeneres Show” polița de asigurare încheiată în urmă cu câțiva ani, dar și alte aspecte.

ADVERTISEMENT

Una dintre dezvăluirile făcute de Heidi Klum arată că piciorul stâng este asigurată pe o sumă mai mică din cauza unui accident din copilărie. Supermodelul s-a ales cu o cicatrice.

Heidi Klum și-a asigurat picioarele. Care este suma impresionantă

„Este ciudat ce fac unii oameni. Picioarele mele au fost asigurate pentru două milioane de dolari, dar o altă parte a corpului care ar fi trebuit asigurată este.

ADVERTISEMENT

Unul a fost mai scump decât celălalt pentru că în copilărie am căzut pe o bucată de sticlă și am o cicatrice mare. 

Am folosit atât de mult spray autobronzant încât acum este imposibil să vedeți, dar da, un picior a fost mai scump decât celălalt”, a mărturisit Heidi Klum, conform nbcsandiego.com.

ADVERTISEMENT

Fostul „înger” Victoria’s Secret a glumit pe seama poliței de aisgurare încheiate, fiind de părere că o altă parte a corpului ar fi trebuit să aibă parte de acest „regim”, bustul.

Heidi Klum, printre vedetele care și-au asigurat corpul

Actrița nu este singura persoană publică renumită care și-a asigurat părți ale corpului pentru a putea fi protejate din punct de vedere financiar în cazul unui accident.

ADVERTISEMENT

David Beckham (46 de ani), Taylor Swift (32 de ani) sau Mariah Carey (52 de ani) se numără printre vedetele care pun foarte mare preț pe membrele inferioare.

De asemenea, starleta Playboy Holly Madison a avut grijă să-și asigure sânii pentru un milion de dolari. Madonna are la rândul ei o asigurare de două milioane de dolari pentru bust.

Cântăreața Miley Cyrus și-a asigurat limba pentru suma de un milion de dolari, în timp ce Mariah Carey și-a pus la „adăpost” vocea pentru suma de 35 de milioane de dolari.

Printre cele mai bizare asigurări i se datorează lui Kim Kardashian, care pentru suma de 21 de milioane de dolari și-a asigurat posteriorul.

ADVERTISEMENT
Tags: